28 July 2013

Proud to Be GLAMpreneur



Makin lama  makin ramai yang PM nak tahu ape itu GLAM...Ape yang best sangat dengan GLAM...
wowowo...nak tahu jum jumpa....
Dengar dulu business proposal yang elya akan bentangkan...
 Elya buat part time je pun..
but manage to get 4 figures income...
dapat bantu rakan2 business lain dapat income dierang jugak..
yang best nyee buat business ni buat sama2...
Mentor and leader akan turun padang bagi ilmu dan bimbingan..

meh contact elya ya 0196343027 elya

03 July 2013

FREE TRIP TO GOLD COAST, AUSSIE :)

Assalamualaikum readers....how are you? lama betol tak update blog..bz yang amat...siang jadi banker..malam jadi GLAMpreneur..best best!! duduk KL ni kene buat keje lebih dari satu, kalau tak susah nak hidup * just saying* :)

By the way sekejap je dah setengah tahun kan. Apa pencapaian korang 6 bulan sebelum ni? 
For me Alhamdulillah kerja hakiki dekat ofis semakin teratur. Then buat business part time dengan GLAM bulan February hari tu, 
and Alhamdulillah within 2 months I dah qualified First FOC trip to KOREA [klik] . Mula- mula impian sekadar nak dapatkan side income RM3000 sebulan , akhirnya telah membuahkan hasil dengan mendapat FOC trip ..syukur. Semuanya berkat sokongan Mentor, leaders di GLAM juga. TEAMWORK .

However this is not the end of the world..hehe. 
Ada FOC trip baru je  announce hari ni ! 
We will be going to GOLD COAST , AUSSIE babe!
 Alhamdullilah I'm half way there. 

WE DO IT AS A TEAMWORK

What are you waiting for guys?
 lets be part of GLAMpreneur, build your business with GLAM.. WE are the pioneer in social media network marketing.

By being  a GLAMpreneur :

~you will enjoy your first income RM4500
~ FOC trip to Aussie
everything is fully sponsored...
 and many many more to come!!!

tak caya?
meh dengar I present business proposal dulu...
baru you decide...
dont simple assume first :)

whats app 019-6343027