29 August 2013

MINUM COFFEE NI MEMBANTU MENGAWAL BERAT BADAN...

Anda diantara kalian yang memang hantu coffee?
Haaa korang memang patut cuba mineral coffee ni..
Elya memang penggemar coffee..but due to orang kata perempuan tak elok minum nescafe banyak2..then elya pun kurangkan la minum... 
** tak tahulah kenapa orang kata perempuan tak elok kerap minum coffee..layankan je lahh...haha**

Nak dijadikan cerita, disebabkan asyik dengar orang kata minum mineral cofee ni sangat elok.. elya pun decide la cuba sekotak lu.....

## sebab ramai yang ada migrain minum coffee ni,  kesihatan bertambah baik...
 **member elya, bila minum coffee BIASA je..migrain menyerangg**

## Orang yang kerap letih, minum coffee ni insyaAllah bertambah tenaga..

## Orang yang kerap mengantuk, minum ni at least dengan minum coffee ni membantu derang untuk stayUp.. seriusly elya minum ni mmg sangat2 bertenaga..untuk yang ada shift malam tu, cuba la minum coffee ni

## sesuai untuk orang yang ada darah tinggi...kencing manis... sebab coffee ni mengandungi GARAM BULUH , bukan gula ya..

##  oh yaa!! untuk ya nak kurangkan berat badan, boleh cuba minum coffee ni.Kandungan CHLOROGENIC ACID yang tinggi dlm mineral coffee membantu mengurangkan berat badan. Ianya bukan sahaja boleh bagi tenaga, boleh buangkan toksin2 dalam badan kita, sebab bila minum ni kita senang nak membuanggg heeee. 
Tengok gamba dibawah ni, tergodaaa takkk????heehhe


Serba sedikit tentang MINERAL COFFEE ini : 

Aroma istimewa Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

KEBERKESANAN : 
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.



HARGA: RM26 sahaja!  if beli banyak harga boleh nego! And kalau nak jadi agent pon boleh, boleh pergi ke GOLD COAST for FREE lagiiiii...


Testimonial dari customers: 





Seriously , coffee ni mmg sedappp....memang korang akan dapat rasa walaupun sepaket ...tak manissss ,tak tawarr...untuk kesihatan kita memang baguss...cuba dulu, memang tak akan nyesal :)
kene cepat ok...takot stok elya habiss nanti! If nak COD area Jalan sultan ismail, KL, Bandar Sri Permaisuri, Cheras KL, atau pun wangsa maju. Boleh contact elya ya. 

 019-63430274 atau email elyaelmo@gmail.com

25 August 2013

CONGRATULATIONS TO ALL !


Semalam telah berlangsungnya anugerah SM/SSM award ni PGRM . Alhamdullilah diraikan oleh Mentor dan company. Yang penting keep on moving, jangan pernah putus asa. GLAMpreneurs sekali lagi rawk the stage and PGRM..woot woot!! Go Green Go gituuu~
Congratulations to all GLAMpreneurs and my beloved business partners yang datang jauh2 untuk ambik award..keep it up!

Lets the picture do the talking :)


pic credit to pbuncut

 sebelum tunggu giliran, ambik gamba dulu:)






oh muka suci gitu~



me and kak deena tengah tunggu turn nak naik pentas 


 Founder of GLAM. CDM Razali Zain and CDM Hanis Haizi .
Dua Insan yg banyak menolong usahawan2 baru dan melahirkan ramai jutawan muda






 love her so much.walau apa pun tomahan yang beliau terima,
 beliau sangat cekal dan kuat semangat. 

 me with syaz, GLAM Singapore 

 My protege aini and ayu  on stage! keep it up bebeh~
more to comeee


we are GLAMpreneurs!


 me and business partners wajib bergambar dengan mentor kami. Ambik aura daripada mereka. Bersyukur sangat dipertemukan jodoh bersama GLAM. Terima kasih Hanis and Raz yang tak putus2 berikan kami semangat yang luar biasa.








 macam tak cukop korum kan..
 * noly we are missing u.. get well soon darling *


 bila nampak je hanis, memang akan berebut nak bergamba dengan beliau
pernah dengar tak nak berjaya kena rapat2 dengan orang berjaya?





1,2,3 Go green goooo~




Ramai kan Family Green Leaders Group ni?
Lets be part of our family..
Every single thing will be guided.
Telah banyak kejayaan yang telah disumbangkan oleh GLAM kepada company

Mungkin ada yang tiba2 berubah fikiran disebabkan 
cerita2 yang kurang enak yang disebarkan..

Anda sebagai pembaca kena bijak menilai kedua-dua belah pihak :)

cheers 
019-6343027
elyaelmo@gmail.com

24 August 2013

HANIS HAIZI FEATURED in JELITA 2013


Wahhh saban hari banyak pulak kisah tentang kejayaan HANIS HAIZI dalam media cetak...magazines.. terbaru beliau featured dalam majalah JELITA..

siapa sangka dari seorang wanita biasa..kini beliau telah dikenali ramaii..
semua orang boleh and mampu menjadi seperti beliau...

antara nak dan tak nak je :)
antara nak berubah atau tak mahu je :)

apa lagi, jom gi beli majalah jelita isu bulan AUG :)