09 January 2014

2014..My wish list

ehh haiiiiiiii..... dah masuk 2014 kan... sempat lagi kalau elya nak letak wish list tahun ni? eheheh.

1. nak income besar
2. nak nak bonus besar 
3. nak pergi melancong dengan family. tak kisah dalam or luar negara.
4. nak bebas hutang.

   doa kan aku dapat baby tahun ni. 
   p/s ada orang cakap aku kerja sampai tak nak anak. oh choiiiiiii!!! cari duit lebih pun ade orang cakap mcm tu.hehe. siapa yang tak nak anak... akan aku nye usaha nak dapatkan anak aku kene cerita dekat semua orang...hahaha..
doa yang baik2 aja untuk kami .peace

No comments: