14 July 2014

INILAH SALAH SATU SEBAB RAMAI WANITA GILAKAN PREMIUM BEAUTIFUL !!


Germanyyy menang!! dah agakk dahh ..Germany main dengan adanya semangat berpasukan gitu. TEAMWORK makes the dream
works!heehhe... 

Ok topik hari ni bukan nak cerita pasal bola or worldcup..haha. elya
tak tengok sangat pun. elya lagi sayangkan tidur elya .hahah. Ni nak cerita tentang salah satu sebab kenapa ramai sangat wanita gilakan sangat dengan Premium Beautiful ni...ehhe. Rugi betol sapa tak pakai hohh!

Pernah tak kalian hadapi masalah seperti dibawah ni? bila duduk perut berlipat ,lepas tu nak cover dengan bag ?hahha. *pengalaman diri sendiri jugak*



Seriously bila perut buncit , nak pakai baju and seluar pun susah.. fuhfuhfuhfuhhhhh...rasa tak confident kan..
Biasanya mommy-mommy yg lepas bersalin  akan hadapi dilemma macam ni kan kan kan.but ade je anak dara yg mengalami dilema macam ni. dilema perut buncit or perut berlipat gitu. Yang kurus pun ada juga yg berperut buncit . Ok cuba cek perut masing masing sekarang.haaaaa!

Elya suggest , kalau sayangkan body kita. Nak cover perut kita yang berlipat/buncit .memang patut pun kita pakai korset .
 Macam mak elya selau cakap, lepas kawin , kena jaga badan betol-betol...kena kerap pakai girdle ke korset ke untuk jaga body shape. bila meningkat umur nanti,  badan kita akan cepat mengembang, lemak suka berkumpul dekat area pinggang,perut, punggung.hahha...betol kan?

ramai yang tertanya-tanya, korset apa yang selesa, yang tak senak, yang murah kan? Dengan jujurnya elya nak bagi tahu, korset Premium Beautiful ada ciri-ciri yang korang cari. yang perut buncit/
berlipat memang akan hilang. Konsisten pakai selama 6 bulan,
InsyaAllah body shape korang cantik nanti. aset2 badan akan terletak cantik.lemak-lemak badan ditarik ke tempat sepatutnya.
Yang penting harus pakai size yang betol. Bila pakai baju lagi bertambah cun!Ingat ye , kita bukan nak kurus semata, tapi nak bagi badan kita nampak kemas, cantik je bila pakai baju kurung moden, kebaya la, peplum lah..macam2 fashion baju sekarang kan.



tengok, gambar diatas ni kurus je orangnya , tapi perut buncit. dengan pemakaian Premium beautiful dapat ,perut buncit pun dapat disorokkan.




Confident with Premium beautiful Corset


Oh ya! kalau anda mengalami sakit tulang belakang / slip disc ,elya betol2 syorkan cuba la ikhtiar dengan premium beautiful ni.
Waist nipper PB ni mmg sangat2 membantu untuk pesakit2 slip disc.




Nak special price ?contact elya sekarang 0196343027
boleh refer entry sebelum ini [klik]

No comments: