07 April 2014

4 UNIT BVSM DISCOUNT RM1348

haaa!!assaamualaikum... tak sabar nak share good news dengan korang semua! Sebelum tu, siapa dah lupa apa itu  Biovelocity Sleepmate ? korang boleh refer dekat sini [klik] . Elya pasti ramai yang dah tahu tentang keajaiban pelapik tilam ni kan. Sana sini ramai yang berkata tentang keberkesanan sleep mate ni kan. semuanya atas izin Dia.So ,bulan ni kita ada promosi besar besaran!! NORMAL PRICE for 4 units RM5152 . bulan ni, 4 units BVSM RM4164 sahajee!!!





Paham tak yang ni? Untuk bulan April ni, If korang beli 4 units BVSM , korang dapat discount RM988 , hampir RM1000 kan? lebih kurang dapat FREE satu BVSM betol tak? Bukan itu sahaja, dapat pulak rebate  RM360 lagi ,total lebih kurang dapat discount RM1348 +-! plus dapat bonus dari syarikat lagii. fuhhhh berbaloii wehh, berbaloiiiii...company tak lokek untuk berkongsi keuntungan syarikat bersama kita.

Dulu masa elya first join pun tak de mcm ni  promo nye..hahaha.. Ni sekarang dapat return almost RM2000 jugak lah dengan hanya bermodalkan tak sampai RM5000 pun.

Promosi ni valid sampai hujung bulan ni je . Lepas ni, tak tahu la tahun bila lagi kita akan dpt promosi hebat macam ni. BVSM ni satu2nya product yang semua golongan boleh guna, dari baby sampai la atok nenek kita.  korang boleh hadiahkan pada parents korang atau pun boleh share dengan kawan2 yang kesihatan tak berapa nak baik kan. boleh jadikan selimut ataupun bentang pada tilam kita. 

If nak tahu testimoni2 , korang boleh google je or tengok dekat Youtube. If you guys nak elya buat demo pun boleh, memang kita dapat rasa serta merta ! nak rasa sendiri material pelapik tilam ni pun, boleh! Just text me or give me a call 019-6343027 elya roza

If ada yang berminat nak jadi agent BVSM secara kecilan kecilan pun elya sangat mengalu alukan . walaupun bermula dengan modal yang kecil, bonus besar pasti menanti anda.  Student, housewife ke, Doctor ,engineer,lawyer yang mencari time freedom, money freedom silalah buat side income dengan GLAM. kami GLAMpreneur buat online je, semuanya dihujung jari!  Kita pakai product and kita promote/share. Gitu je! 


No comments: