15 April 2014

GLAM PHOTOSHOOT

Dah lama nak update pasal GLAMphotoshoot ni , baru berkesempatan.heheheh. Sorry la dear, sibuk sikit bantu business partner ..

Thanks to our mentor CDM Hanis Haizi for the opportunity . Dah lama tak main mekap2 ni. Last sekali mekap beria pun 2 tahun lepas , itu pun sebab wedding kan. Ni bila dapat peluang buat photoshoot dengan Photografer Hafiz Atan ,  Tambahan pula make up artist bukan calang2 orang nya  ok. Chikathedivas and Kelrina . excited sungguh!Uols  boleh google or tengok hasil kerja mereka dekat instagram . Outcome mmg superb!

Korang layan lah gamba2 kat bawah ni,masing masing dah rupa retisss dah.haha. Aku sendiri pun tak sangka aku bleh jadi secantik ni..wahh gituuuuu, ayat tak larattt..hahahhaha~ Padahal, Chika make up sekejap je kot, tapi rasa best la make up die, tak tebal mana pun...memang sgt sgt recommend make up artis ni. 

macam tak caya kan ini muka elya?haha



tudung styling by syaza juha . Pandai tau die  buat hijabstyle ..creaative




tak dapat jadi model, dpt feeling model pun  bersyukurrr..


 Photografer : Hafiz Atan Pictures 
MUA : Chika 
Baju : sponsored by Lima Purnama 


 part of my team yang dapat join photoshoot ni. Cantik kan? ok kami semua dah berpunya..hahaha.



dulu satu U , kini buat business sama-sama. InsyaAllah satuhari nnt sama2 berjaya 

with the MUA , Chika



cantik -cantik tak team elya roza? heehhehe . 

Bertuah sungguh jadi GLAMpreneur. Bila dah buat business ni sikit sikit kita belajar untuk berubah. Cdm hanis bukan sahaja peka terhedap perkembangan business kami,
beliau juga peka terhadap penampilan kami sebagai usahawan berjaya.
Syok tau buat business mcm ni! tak stress punnn kalau nak compare kan dengan kerja kat ofis..hahah


if korang nak tahu tentang GLAMpreneur , feel free to WA me, 019-6343027 or singgah la instagram elya ya.

No comments: