25 April 2014

PELUANG PANAS - DUIT RAYA



Yes.. kali ni elya nak share dengan korang .Get ready buat duit Raya dengan berniaga online . Bulan April pun dah nak sampai penghujungnya. Lagi 2 bulan nak dekat puasa..then raya ...!Lagi 3 bulan je kan?! Ape plan korang setakat ni? takde ? haaa mehh elya nak ceritaaaa~

Elya ada project nak share dgn korang ni. Project duit raya aka Peluang Panas!Buatt duit raya start hari ni. Nanti baru enjoy raya..dapat bagi parents lebih..bagi anak lebihh...bagi anak buah lebihhh...baru puas hati kan ,baru happyyyy !Modal pun flexible serendah RM300....tapi untunggg ya ampunnnn ..sangat sangattttt banyakk, puas hati  dan berbaloiiii sgtt. Simpleee jee..  Product memang tip topppp!

1.mineral coffee

Elya dalam sehari boleh setel minimum 10 kotak mineral coffee ni... cuba korang darab dengan seminggu. Kalau sebulan macam mana? Untung boleh dapat RM500 - RM1000 dalam seminggu ok kan? bwh ni  antara testimoniii dr client . Mineral coffee memang betol2 jadi fenomena sekarang ni. Satu satunya coffee kesihatan yang tiada gula. Tapi digantikan dengan Garam Buluh . Tapi tak tawar.. Macam mana nak ckp eh. rasa lemak2 manis masin gitu.. hehehe. 






2. Marine essence 
-
Sabun hijau or Sabun ketiak yang sgt sgt bagus! Laku macam pisang goreng. Pisang goreng pun tak selaku ni. Last year sampai sold out sabun ni. Kena tunggu berbulan bulan stok. Nampak tak? bertapa high demand nye sabun ni. Kandungan dalam sabun ni pun menggunakan garam buluh sebagai main ingredient. Wangiiii ...and kesan memang dapar nampak. Boleh putihkan ketiak, celah2 kangkang..pelipat2 tangan dan kaki, hilangkan stretchmark, eczema, pimples. cubalah sabun ni. Korang boleh google sendiri. Betapa hebatnya sabun marine essence ni. Setiap hari pasti ada orang whats app nak minta sabun ni..Alhamdulillah.. Untung jual sabun ni memang bnyk sgtttt dalam seminggu, kalau buat kecil kecilan, RM500 pasti dalam tangan.. Jom !Berbisness dirumah pun boleh! 






-


Siapa berminat nak jd agent or nak buat side incme boleh email elya elyaelmo@gmail.com /0196343027Kalau sesiapa nak COD sabun marine essence and mineral coffee area Cheras, Jalan Sultan Ismail, KLCC , Wangsa Maju , Midvalley. Roger elya ok ... 

1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com n saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...