03 April 2014

PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN MINERAL COFFEE



Hi uols...
Haaaa.... Saudagar Kopi diperlukan gituuu kannn!!! hehehe...subjectt takk larattt~

Ni elya nak cerita sikit... jujur elya cakap ramai diantara kalian masih tercari cari side income , but tak tahu business apa nak dibuat kan. Especially student IPTS or IPTA , surirumah or yang bekerja sepenuh masa pun.  Actually, business yang elya buat ni sgt sgt berbaloi if korang nak cuba . Less Capital, high return ! Ramai stranger from FB and instagram elya ,pm jugak nak tahu detail tentang plan distributor ni.

OK. modal depends pada individu itu sendiri. Sekecil-kecil modal hingga lah sebesar-besar modal... Lagi banyak you start, lagi banyak bonus you dapat. If you tanya pendapat elya, elya memang galakkan you  start with modal yang besar lah( kalau you mampu tak salah nye) . Then dapat pulak bonus setiap bulan RM500 -RM2000 .Lumayan sangat dah niiii..Itu tak campur lagi dengan untung runcit coffee tersebut. Tak nak ke? Kacang goreng kan??! Tak perlu bukak kedai pun. Kedai kita ialah Smartphone and Laptop kita. Sebab kita buat online business. 

Yang surirumah sgt sgt beruntung ,anda hanya bekerja dirumah sahaja! Yang bekerja boleh jual dekat kawan2 di ofis. especially yang kerja shift tak tentu masa, yang cepat mengantok , cepat penat, cepat lapar tu...boleh cuba mineral coffee ni. So far dah bnyk sangat positive feedback.  As simple as that .Jangan risau, coaching will be given . 

Mineral coffee ni pun dah merata orang jual. Kedai2 makan ,kedai2 kopi pun dah ade ok~ Rugi sangat2 if tak rebut peluang berniaga. Peratus orang minum kopi ni memang tinggi. Selalunye orang yang suka minum kopi , pasti jatuh cinta dengan MINERAL COFFEE ! Kopi kesihatan yang dah terbukti berkesan...

Kelebihan Mineral Coffe ni : 

1)Kurangkan rasa lapar
2) Kurangkan rasa migrain
3)Kurangkan rasa penat 
4)Lebih bertenaga 
5)Elok untuk orang yang ada sembelit
6)Kurangkan stress (aroma kopi)
7)senang membuang air besar
8)Diabetis boleh minum 
9) Badan jadi ringan
10) Boleh kurus (kalau konsisten minum )

If nak tanya secara detail lagi..boleh whats app elya 019-6343027
If nak COD mineral coffe ke bagi tahu ye. COD area cheras , wangsa maju dan Jln sultan ismail . 




No comments: