15 April 2014

WEDDING / ENGAGEMENT / AQIQAH EVENTS DOORGIFT

Holaaaa bride to be / wifey2 sekalian 

Mesti ada yang terfikir2 nak bagi apa untuk wedding / engagement or aqiqah punya dorgift nak bagi tetamu kan?

I ada idea... Apa kata u letak mineral coffee sebagai doorgift seperti gambar dibawah ni. Memang lain dari yang lain kan?  For sure you akan beli banyak kan. if you beli banyak , boleh dapat extra income /bonus lagi .tak rugi pun. untung lagi ade ok!hahah. betol niii!! Lagi pun mineral coffee ni coffee kesihatan, tak mahal pun, satu sachet seringgit lebih je pun.

Tak payah pening pening dah nak letak ape dalam goodies bag , kalau bagi bahulu ke, kek ke, kadang2 orang tak makan kan..siap ade yang terlupa makan, akhirnya berkulat. Tapi, if you bagi 2 in 1 mineral coffee ni, anytime orang boleh bukak untuk bancuh . 
Nanti for sure orang akan order dengan you kannn!and nanti dapat bonus lagi! heehhehe...






1. boleh buat macam ni, beli je bunjut kecik macam dibawah ni. 
Letak mineral coffee mcm dlm gamba ni.
kos pun dalam RM1.30 ke RM1.80 

   2. macam ni pun bolehh..hehe.. letak riben riben sikit. Be creative. 
Actually , sambil  minum  sendiri , kita boleh buat business hehe..

Ok tak ? Get your special price now!

Hopefully dapat membantu bride to be sekalian.
If nak tahu tentang mineral coffee and wedding dorgift ni , 
harga ke apa2 je lah..
feel free to contact me, 
019-6343027 elya


No comments: