19 May 2014

JTX AIR TRACKER JIMAT MINYAK, PELIHARA ALAM SEKITAR

Keratan dari Mingguan Malaysia 16 May 2014. 

Wahhhhhh, hebattt betol product baru ni! Baru 2 bulan berada dipasaran, terus dapat liputan dalam akhbar Mingguan Malaysia. Hebat hebattttt. Mesti ada yang tertanya tanya, apa itu JTX Air Tracker kan?

JTX Airtracker ialah satu produk TERBARU dari syarikat Hai-O Marketing yang sudah lebih 20 tahun bertapak di Malaysia serta mendapat pelbagai anugerah dalam & luar negara.



APA ITU JTX AIRTRACKER?

-JTX Airtracker merupakan satu sticker yang ditampal pada air filter kenderaan ANDA & kesannya boleh dirasakan SERTAMERTA & TAHAN selama 2 tahun.

BAGAIMANA IA BERFUNGSI?

-JTX Airtracker menggunakan teknologi BARU mesra alam yang berteknologi tinggi serta terbukti keberkesananya dalam ujian makmal.
Ia memecahkan molekul udara di dalam enjin menjadi lebih halus. Seterusnya udara yang halus ini membantu pembakaran minyak & meningkatkan prestasi enjin kenderaan anda. Pembakaran enjin yang lebih efisien serta peningkatan prestasi ini mampu menjimatkan penggunaan minyak!

CARA MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

Boleh digunakan pada enjin PETROL & DIESEL.

Kereta 1500CC = 1 set (3 Pelekat JTX Airtracker)
Kereta 2000CC = 2 set (6 Pelekat JTX Airtracker)

1. Bersihkan Penapis Udara(Air Filter) kenderaan anda.
2. Lekatkan JTX Airtracker pada penapis udara dengan sekata.




SIAPA PATUT MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

Of course,
Pada yang  ingin menjimatkan minyak
Pada yang sayangkan enjin kereta, 
Pada yang  ingin meningkatkan prestasi enjin
pada yang nak jimatkan kos penyelenggaraan kenderaan.

Lagi satu, JTX Air Tracker ni sangat membantu alam sekitar. 
"Berdasarkan ujian yg dijalankan, JTX Air Tracker memberikan penjimatan minyak sehingga 30% dan mengurangkan pelepasan karbon monoksida sebanyak 87% selepas 150 min digunakan . Ekzos jugak lebih tidak panas, dan boleh dipegang kerana peralatan itu akan mengeluarkan hidrokarbon " 


So apa lagi, dapatkan JTX Air Tracker hari ini! Raya nak dekat dah, mesti korang berkira kira pasal duit minyak nanti ye tak. Yang gi kerja travel jejauh pun, boleh consider product hebat ni. At least dapatlah jimat duit sikit kan.hehhe. Elya jamin ANDA pasti  BERPUAS HATI!!! 100% JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!!!

Contact me now 019-6343027

psst psstt psst, since product ni tengah meletop letop sekarang, pengedar juga diperlukan. Peluang anda untuk menjana pendapatan 4-5 angka sebulan. PROJECT DUIT RAYA on!! Jangan lepaskan peluangg!

No comments: