26 June 2014

BUSINESS TRIP TO BRUNEI -DAY 1

Alhamdulillah dengan izinNya sampai juga Elya dan business partners (Noly &Anis ) ke Brunei Darul Salam for business trip. Excitedddd!! Syukur sangat Business GLAM semakin berkembang. Bukan sahaja di Malaysia malah di Brunei .InsyaAllah more to come.. Thanks to our mentor CDM Hanis Haizi & pasangannya CDM Razali Zain yg tak putus2 bg support pada team elya. Daripada penakot jadi berani nak buat business.hehe

Nama pun TEAMWORK kan,  bila buat sama2 dengan pemimpin, insyaAllah kejayaan pasti akan dikecapi bersama sama.


with my committed protege Noly & Anis

ada ready buyer for BVSM di Brunei


yeayyy dah sampai Brunei lebih kurang dalam pukol 4pm


cantik2 masjid di brunei



sempat singgah ke Pasar malam di Brunei , sedap2 makanan di sana. Especially popia tuuuu..nyummyy~


noly and Uja . 
Uja ni student kepada Noly and Anis. 
ya ampunnn ! baikkk sangat uja & family.daripada penginapan, transport dan makanan mereka sediakan. mmg kiterang bnyk terhutang budi dengan family uja. Hanya Allah yg dapat balas budi mereka :)






ronda-ronda di kota Brunei. Berhenti di depan Istana excited nak ambik gambar.haha






To be continued~

No comments: