27 June 2014

BUSINESS TRIP TO BRUNEI -DAY 2 & DAY 3

Sambungan dari Day 1

Day 2
Hari yang dinanti nantikannnn. Business sharing dengan orang brunei dari tengah hari sampai la malam . Alhamdulillah, positive feedback daripada mereka semua. Orang2 Brunei sangat teruja nak buat side income dengan GLAM. Rata2 penduduk disana suka dengan product seperti BVSM, Marine essence , Premium Beautiful dan Mineral Coffee 


me and my direct protege yang sgt comitted dalam business ni

Met our client at Kampung Ayer . seeeee, our happy faces! 



 sementara nak tunggu appoinment seterusnya , kami naik boat ronda2 kaampung ayer. weehoooo~
subhanallah! cantik sungguh keindahan alam ni


 jommm gi jalan2 cari souvenir pulak ! esok nak balikkk

 tadaaaaa!!! 


 Malamnya tu , pergi ke rumah client yang merupakan mak kepada business partner noly & anis. Seram sejuk jugak la nak berdepan dengan Parents beliau ni. haha. But Alhamdulillah, we have made it!Surprisingly,aunty ni mmg suka dengan product2 seperti mineral coffee (penggemar coffee) , BVSM and beliau teruja nak sarungkan  Premium Beautiful nanti.

 Sebelum balik, kite selfus duluuuu!! heehehhe


Day 3

Bersedia untuk pulanggggg...InsyaAllah will be coming again. Peluang sangat2 cerah dengan Business ni. Terharu dengan sambutan orang2 di Brunei. Orang disana teruja dengan Business Plan kita, tapi kita ? fikir fikirkan lahhh :)


 Uja and umi . Tqsm umi dengan hospitality yg diberikan. Kami memang sangat2 terhutang budi . 





Tqsm uja yg sangat2 lawak!!! hahha




sampai ketemu lagi orang orang Bruneiiiii!!!!! InsyaAllahhh~ 


If ada diantara kalian yang sedang mencari peluang business, lets do it together. Kita buat Teamwork , InsyaAllah Teamwork leads to success . Siapa yang tak nak extra income lebih dari RM5000 kan? 
ada caranya! contact me now 0196343027 








































































No comments: