27 August 2014

BIO SELEZA TOP AGENT


Be part of our agent today! Agent diperlukan diseluruh negeri. permintaan yang tinggi setiap hari . Cuba anda lihat saje di laman social media, bio seleza Feminine pad sedang hangat diperkatakan.
Saban hari jualan bio seleza semakin tinggi kerana tuala wania merupakan barang yang sentiasa menjadi keperluan  setiap bulan. adik-adik remaja kita,yang dewasa, dah berkahwin, single, wanita hamil dan wanita dalam pantang semua guna tuala wanita . 

Melalui penjualan Bio Seleza pad, anda dapat menikmati keuntungan dari RM1000 hingga RM3000/sebulan disertai dengan training percuma yang disediakan oleh GLAM dan mentor yang berpengalaman. Bukan itu sahaja, Free Trip percuma ke Austria &  Viena menanti anda!!! Sambil berniaga sambil bantu orang.  Sesiapa saja dialu-alu kan jadi agent .

Mahal ke? As I said in previous entry , tidak mahal pun jika dibandingkan dengan quality dan ciri-ciri kesihatan yang diberikan.If you can spend extra money on branded goods, makeup products, handbags, but why don't you put extra care on your Miss V? benda nak pakai lama . Bukan nak takut2 kan, this is the fact. 
Kalau diberikan pilihan, nak pakai kertas recyle or pakai kapas yang berkualiti tinggi? Sharing is caring :)

Kepada yang ragu-ragu nak mulakan perniagaan , jom tengok video youtube Tanya Dr Azizan osman (DAO) ni.
Bak kata Dr Azizan kalau ada RM2K-RM3K buat online business,sebab risiko rendah , tak payah nak fikir nak bukak kedai . Antara menarik lagi, nak berniaga kena ada Ilmu, cari Mentor yang dah berjaya, kena ada sistem (networking) ..etc.  

Alhamdulillah,Ciri-ciri yang beliau katakan didlm video ni, memang ada dalam Business GLAM ...~ :)
Tak payah ragu2 and takut2 lagi,  usaha je ..pm 019-6343027


1 comment:

AnneRaini said...

salam kenal juga...