07 August 2014

SAY NO TO STARBUCK , INI KALILAH MINERAL COFFEE

Dunia sekarang sedang boikot segala yang made in israel .  Pada elya jangan lah kite boikot dengan emosi.Boikot la yang mana kite mampu dulu.  ramai diluar sana elya perasan boikot sesuatu barang tu dengan beria sgt sampai ganggu business orang tu . yang peliknya kenapa satu barang tu je boikot beria , barang lain tak ade pulak.. You know what I mean. Yang tak berapa nak paham tak ape. abaikan.haha

ok, maybe ada yang tak sependapat dgn elya, but this is my personal opinion . terpulang masing-masing.
Since ada yang sedang boycott Starbuck & Nescafe . Ini kalilah kiter bertukar ke MINERAL COFFEE
yang mana yang mmg addicted dengan Starbuck & Nescafe tu , cuba la korang bayangkan kesengsaraan rakyat2 di Gaza. 




Korang boleh baca entry-entry elya tentang Mineral Coffee di sini 
[ KLIK] . 
Mineral Coffee baik untuk kesihatan, bagi tenaga yang luar biasa, bersifat alkali, tiada gula tapi lemak2 manis masin gitu sedapp, aroma mmg perghhhh harum semerbak , yang penting less cafien. Yang ade penyakit sembelit & migrain mmg suggest untuk minum coffee ni, ramai yang ada migrain beransur ok. cubalah ..cuba.. Kalau korang taknak percaya cakap elya pun tak ape, haha. Korang leh google sendiri heee. Oh ya, penyakit darah tinggi, kencing manis pun  boleh minum mineral coffee ya...Tak ade masalahhh





Ok,  Elya tgh buat promo RM100 for 4 kotak Mineral Coffee . Jimatttt sangattt!!cepat2 grab promo ni wahai coffee lover!!! 
Yang nak jadi pengedar pun sgt dialukan, Bonus besar bila niaga Kopi ni sebab majoriti ramai yang suka minum coffee kan.

So, sesiapa yang  nak COD di sekitar Cheras, Bandar Sri permaisuri , Wangsa Maju , KLCC , Jalan Sultan Ismail boleh la pm elya
 019-6343027 or email : elyaelmo@gmail.com

#keepboycott 
#keepboycotting
#prayforgaza
#savepalestine
#savegaza

1 comment:

Myra Jay said...

My peberet ni Mineral Kopi..
Tapi kalau tak minum konpem sakit kepala..
So setiap pagi wajib minum ;)