10 September 2014

ANUGERAH SM / SSM 2014

Bertempat di PGRM hari sabtu yang lepas, berlangsungnya Majlis Anugerah SM /SSM . Tak sabar rasanye nak meraikan business partner elya pada hari tu. Ada bebrapa business partner elya tak dapat hadirkan diri atas sebab2 yg tak dapat dielakkan. 

Congrats to Anis Syazwani dan Adis under Nolyanna , my direct protege. Inilah kejayaan bersama , hasil kite buat teamwork. Setiap kejayaan kite diraikan oleh company and business mentor. I hope uols keep it up, jangan putus asa , insyaAllah more to come.

Teringat dulu mula2 buat business pun elya bermula dgn sorang2 jugak. ambik award mula2 pun sorang-sorang jugak. Then dah dapat ilmu , ada mentor, disertakan dgn sistem dan tindakan slowly elya form team elya sendiri . Alhamdulillah , buat business dgn ade nye Teamwork ni lagi senang daripada buat sorang2. 

Jom layan gamba2 minggu lepas :)







duta cozuma haha

 congrats anis!! seorang ibu dan dan lecturer.

 suami kpd Noly merangkap business partner . Lelaki pun boleh buat busines GLAM

 time ni sambut anak2 turun dari stage :) 

 with our business mentor


 with my beautiful mentor CDM Hanis 



 We are GLAMchampion


 Tlg doakan kami satu team bersama sampai bila2  .
 Bak kata CDM Mai ,hanya yg mantap mampu bertahan :) 
Best buat business ni... susah senang bersama sama ..insyaAllah 

Alhamdulillah elya dikurniakan dgn business partner yg betol2 komited dgn business ni.  Hopefully lepas ni elya nak lahirkan ramai leaders under team elya .
sesiapa nak buat partime pun boleh , sebab kiterang semua bermula sebagai partimer ..jumpa dulu ,dengar dulu, then you decide .  pm 019-63430274 elya


No comments: