17 September 2014

BURGERBYTE BANDAR SRI PERMAISURI

Ok ni entry throwback sangat.haha. seminggu yg lepas.
Tiba-tiba elya teringin nak try makan Burger dekat Burgerbyte. Dalam hati, mintak2 la boleh terserempak dengan Zizan..haha. Memang harapan lahhhhh~

Ok la, sampai2 tak crowded sangat lagi. Tak tahu nak order ape. Takde pulak orang datang ambik order.
Oh rupanya2 layan diri. Kite kene pi kat counter bagi tahu nak order ape and bayar terus .eekekke. bijak zizan, cut cost disitu, tak payah ade pekerja ramai sangat.haha




Elya actually nak order nachos je, tapi tiba2 husband teroder burger nachos..huhu.
terpaksa lah makan jugakk walaupun tak teringin nak makan burger sebenarnye.
dengan air bandung.



ok close up.

Husband makan naked burger. ok sedap. Lupa nak snap pic.sebab lapar sangat time tu..haha




Ok ..dah habis makan. 
overall ok laa..takde laa tak sedap. Boleh tahan la :)


Sesiapa nak tahu lokasi burgerbyte Bandar sri permaisuri dekat mana, 
dier berdekatan dengan Murni., and bank Islam. 

3 comments:

Noor Aini said...

Kenapa nama dia naked burger..? haha.. Mmg nmpk sedap.. hilang la diet..hehe

Myra Jay said...

Unik nama kedai.. :)

Tapi kalau rasa beger tu sedap okla kan :D

Puan Kutu said...

woo burger zizan la ni..burger bogel pun sedap..oklah