22 September 2014

GLAMprenuers IN SHANGHAI

Hi semuaa...Monday blues hari ni?hehehhe
Ingat tak entry elya terdahulu tentang TRAVEL FOR FREE ? kalau tak ingat meh click sini 

Belom habis project #JOMEROPAH ,GLAMpreneurs diterbangkan ke Shanghai last week. Setahun 2-3 kali melancong FREE . Trip memang fully sponsored by the company  ( termasuk flight tiket, hotel, transportation, makan ) . Elya tak tipu. I have been travelling with GLAM since last year.  Kita hanya perlu bawak duit belanja je! tak ke ini namanya HEAVEN! 

Then, the best part buat business GLAM ni, all of us work hard and play hard ! Buat sama-sama. Mentor & Leader akan bantu kita sama2 achieve target kita. Sambil dapat income business, dapat pulak reward dr company yang merupakan Trip PERCUMA .Alhamdulillah , janji Allah itu pasti. Rezeki akan diberikan kepada yang berusaha.  Lepas ni kite enjoy di EUROPE pulak! 


Shanghai qualifiers

Kami bersama my beloved mentor Hanis Haizi.
Alhamdulillah.. kali ni 2 orang direct protege elya Noly &  Zura   pun qualify free trip ke Shanghai ni. Happy sangat !!memang tak boleh gambarkan.
Now bila dah ada rakan kongsi, tanggungjawab elya untuk bantu mereka qualify FREE trip . InsyaAllah more to come. 
TEAMWORK make the dreamworks

bersama mentor yang tak putus-putus bantu kami untuk berjaya .
Luaran nampak garang. tapi if u betol2 kenal beliau. Memang tak sama ape yang u sangkakan. trust me! 

Alhamdulillah... GLAMpreneurs safely arrived SHANGHAI !! Happy faces

Night view in Shanghai 




Next trip will be EUROPE Trip !! Confirm lagi besttt dari Shanghai
Elya memang nak bawak sangat2 korang  travel bersama.Seriously, business ni memang best. 
dengan business GLAM Selain dapat menaik taraf ekonomi kita, kita dapat juga membantu menaik taraf ekonomi orang lain. 
Korang jangan segan silu pm elya. Elya bukan nye jenis makan orang pun.haha. 019-6343027 .




SEE U!!











4 comments:

lieyalatif said...

wow best! enjoy ur trip dear...

Asha Lya said...

Bestnya dpt melancong sethn 3 kali plak ti

CikLily Putih said...

all the best sis!...

Myra Jay said...

Tahniah U Ollss :)