29 September 2014

SELAMAT HARI KOPI ANTARABANGSA 2014

 29 September merupakan Hari Kopi Sedunia. Sempena hari ni elya nak bagi harga runtuh/ murah untuk penggemar mineral coffee dan penggemar kopi ! Jujur elya katakan, elya mmg bukan penggemar kopi or nescafe bfore this. Bila elya diperkenalkan dgn mineral coffee ni, terus jatuh cinta!! Sebab kopi ni takde gula & member elya kata kopi ni boleh kawal kolestrol , kawal darah tinggi , kencing manis & boleh kurus! Hahaha. Elok juga lah bg husbnd muinum mineral coffee ni sebab husband mmg coffee addicted. 

Lepas try je minum, Seriously  elya mmg addicted da dgn mineral coffee ni . Setiap pagi wajib minum. Kopi ni less cafein tau , bila minum mmg tak akn pening kepala, badan rasa bertenaga jee!! Rasa lemak lemak gituuu!! Mmg susah nk explain. Hahahah.

So siapa yg berminat boleh pm/ whatsapp elya 019-6343026 .elya ade je di sekitar KL & selangor . Nak elya pos pun boleh .  Jom kite bertukar ke Kopi kesihatan . 



KEBAIKKAN MINERAL COFFEE

1 comment:

yus said...

Hai elya... lama x singgah