14 October 2014

JUMPA JUTAWAN

Semalam alhamdulillah tak bizi sangat . Then whatsapp my mentor hanis , nak jumpa dia after i balik dari kerja . Nak bawak my diamond in the making- kak zura jumpa dengan Jutawan GLAM ni . 


Frankly speaking , bila buat busines memang kena ada mentor yang guide , kalau tak memang akn LOST ! Buat business networking mcm ni mmg syok , kita buat busness sambil kukuhkan ekonomi kite, kita bantu juga rakan kite kukuhkan ekonomi dia .

Bak kata Dr Azizan , buat business kena ada SISTEM . And yes , alhamdulilllah dlm GLAM kami ada support sistem tu . 

Berbalik pada cerita semalam , best dapat personal coaching dari jutawan hebat ni . Tak kedekut ilmu & tak lokek dengan strategy2 baru untuk buat online business ni . Syukur sangat dapat tahu TIPS macam mana nak buat sales sebanyak RM720,0000 dlm masa 2 bulan ni .  Kembangkan business bersama dengan business partners yg lain . Besttt !! 

InsyaAllah me and my team akn dpt income GEMUK next month . Yeayyyyy.. 

Sape nak buat business dgn I ? Dialu alukan sgt .hehehe .  We are doing this business as a partimer .  Duit gaji pun dapat , income business pun dapat . And dapat free trip ke EUROPE lagi !! Tak ke heaven tu ??? Hehehe 

Pm me now 019-6343027



No comments: