31 October 2014

KENAPA WAJIB PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Pernah tak kita belek-belek cermin kat rumah macam gamba dibawah?  Rasa macam geram je tengok lemak bersepah huhuhu. For your info, semakin meningkat usia , badan kite pun akan turut mengembang . Badan perempuan ni datang dalam pelbagai bentuk , macam getah kejap kembang kejap kuncup , huhu . 


So now elya ade solution yg nak share dgn korang iaitu dengan memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL .  Pakai korset ni bukan untuk kurus semata mata.tetapi untuk enhance & balance kan body kite. Yang mana ade lebihan lemak tu , ditarik pergi ke tempat yang sepatutnye. Kena konsisten pakai 6 bulan . Seriously badan nampak kemas & firm. Yang badan besar , dah nampak ramping dipinggang . Confident level pun semakin tinggi .

Tak perlu risau. Korset Premium beautiful dah lebih 20 thn di pasaran . Focus 70% kesihatan , 30% kecantikan . Ade warranty SEUMUR HIDUP & dah  dpt award SUPERBRAND , bukan calang2 product ! Harga  pun berpatutan . 

Selain tu, Korset PB ni boleh digunakan dari anak dara sebelum kahwin sampai lah berpantang , tahan lama . jimatt sangat2 .baju dalam tak payah beli banyak2 dah . And lagi satu,  Tak perlu guna bengkung tradisional yang perlu ikat2 tu ... Lambat . Nak buang air pun susah kn.i have told yaa, korset PB mmg epic..bnyk sgt Kebaikkkan korset ni  mmg takleh disangkal. 

Gamba-gamba bawah ni merupakan testimonial pemakain korset PB ni . INSTANT SHAPING ! amazing !!!  
If ada yg backpain pun akan berkurangan rasa sakit . 



Harga ? Ikut pada size . I bagi murah2  je . Year end sale gituu .. Confirm murAh!!! Tak akn nyesal. Nnt anyone of u yg berminat nak pakai korset PB , pm elya 019-6343027 . Bagi elya measurement body u seperti gamba dibwh  nak fitting area bandar sri permaisuri , cheras, puchong, kLcc  roger2 ok . 

3 comments:

I 'm T i e r a said...

br baca ur comment here

http://sweettyra.blogspot.com/2014/09/rindunya-beijing.html

and baru reply, sorry ya.

ohh buat premium beautiful ke.. molek la tu sama2 kita buat biz.. all the best elya :)

Najib Ariyan said...

lelaki pun sama juga.... makin tua makin memboroi... dan sekarang pun dah ada korset lelaki... percaya lah

Mizz ErMa said...

masa sy tgh praktikal tahun 2008 pun femes jgk korset nie..tp elken punya, hihi