03 October 2014

LOST 12KG WITH MINERAL COFFEE



Perkongsian dari My dear business partner nur turun berat 12KG tak sampai setahun dgn MINERAL COFFEE 


Nur start minum MINERAL COFFEE  october tahun lalu .. Setiap hari minum , tak pernah miss. Disebabkan nur mmg seorang yang gilakan coffee, pasti minum 2-3 sachets sehari . Pagi dan malam . Bila minum MINERAL COFFEE , kita ada extra energy , Tak cepat rasa lapar , senang nak membuang .so tak perlu bimbang, kalau melantak tak hingat dunia, minum je MINERAL COFFEE lepas tu , confirm keluar melalui saluran yg sepatutnya ( buang air besar /kecil) haha.

Ada customer tanya, kalau stop minum coffee ni badan akan naik balik ke? For your information , ini hanya lah coffee . Bukan ubat kurus . Coffee ni TIADA GULA , TIADA KOLESTROL , TIADA BAHAN PEWARNA . Gula digantikan dengan GARAM BULUH yg membantu untuk DETOX. 

For me kalau korang minum ape sahaja minuman tuk kurus , kalau tak pandai kawal nafsu makan  , memang confirm la badan tu naik balik .  Yang penting kena disiplin & minum air masak banyak2 . 

Boleh baca entry2 sebelum ini mengenai MINERAL COFFEE  di sini http://www.ellyaroza.com/search/label/mineral%20coffee?m=0

If nak cuba sekotak 2 or 3,4 kotak .Cuba lah . Elya cerita ni bukan nak dapat keuntungan semata . Sharing is caring kan . Nak bantu kawan2 kite yg nk  kurus dapatkan berat badan yg diidamkan .  So , sape yg berminat , pm elya 019-6343027 .  Elya nak bg harga kasihh sayangg  :)  Now promosi , 4 Kotak RM100 

1 comment:

Cikna said...

Setuju, nk kurus kena kuat semangat... btw tahniah ye...^_^