29 October 2014

'' MINERAL COFFEE TAK MUAK '' '' SABUN MARINE OK - JERAWAT ......''

Memang tak boleh di sangkal lagi !! Alhamdulillah . Ramai dah dapat rasa kebaikkan mineral coffee & sabun marine ni. 
tiap2 hari dapat order dari stranger & kawan2 . Elya mmg suka share benda2 baik mcm ni . At least dpt tolong orang .. Product mmg bukan calang2 product tau . And dah listed one of the registered product . 


And tak perlu kite susah payah nk buat marketing . Company dah tolong kite market dah pn. Dah ada billboard dekat exit tol damansara.  




Banyak kelebihan sabun ni , nak sental2 ketiak, daki2 di badan .. Mmg fresh bila guna !!  Klo uols nk tgk testimonial lg , boleh follow instagram elya .  

Berminat nk jd agent ? Boleh contact elya 019-6343027. Imagine 1 hari jual 1 kotak je , kalau 1 minggu dapat RM300++. Dapat simpan sikit2 . Lama2 jd bukit nnt :)   

If nak COD sabun marine & mineral coffee di area Bandar Sri permaisuri , cheras, KLCC, jln Sultan Ismail , hard rock cafe KL , Concorde Hotel pm elya ok . 

No comments: