06 October 2014

REVIEW JOHNNY ROCKETS AVENUE K


Elya and family dah lama teringin nak makan di Johnny Rockets ni. Sebab dok tengok instagram kawan2 asyik uplod gambar-gambar food dekat sini je. Terliur mak! hahah.

Then my sister decided malam Raya Aidiladha tu buat family outing ke Johnny Rockets haha. Even though kiterang dah baca review rata-rata orang komen makanan kat sini  tak berapa nak sedpa pun. Tapi environment ok la, ada dancing2 & singing . Budak- budak and mak pak budak memang confirm la enjoy . 







Time ni kiterang baru je sampai 


masing-masing tengah sibuk nak order..hihi

but first, let me take a selfie ....~ (siapa tahu lagu ni..eheh)

Mula2 elya nak try milkshake ,last2 tak jadi sebab takot muak sangat. 
so kite order yg lain


weeeee~ mine, rootbeer float. Teringat A&W nye float.

grilled black pepper chicken  kot? (lupa lah apa nama ) ,
All tie favourite katanya. Tapi ntah lah, tak layannnn pun :p


yg ni oglio ,,haha. my mum pilih nak makan ni. (sedap lagi die buat katanya..hahah)
bacon cheese fries.




chicken tenders for kids 





Overall , i bagi 3 out of 5 , Makanan dekat sini boleh lahhh, Kalau nak datang lagi tu , akan fikir 2-3 kali lah hihihi. Kalau nak bwk anak2 datag sini, this is the best place lah Bagi dierang dancng-dancing sikit.hehehe. Oh ya , range harga lebih kurang Chili's . 

Ok lah , jumpa anda next entry ..muahhh ciked 


3 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

jemput join giveaway saya yer...saya ada souvenirs dari PARIS untuk dimenangi... ada 20 keychain dan poskad untuk dimenangi... salam perkenalan dari Germany... :D insyaallah giveaway hingga hujung Oktober 2014. :D

jindrisska.blogspot.com

Cikna said...

Klu dpt 3 star tu kira ok la kan....^_^

Ismi Ana said...

Ana selalu nampak Johny Rockets ni..tapi tak pernah nak singgah. Hehehe. Harga dia berbaloi tak kak?