23 October 2014

WAYS TO MAKE MONEY ONLINE RM3000/MONTH

Bila borak2 dengan kawan2.. Tengok pula status kawan2 ade yang dok mengeluh tentang kos hidup zaman sekarang . Itu naik ini naik ... 
For me , nk mengeluh pun x guna , benda dah jadi and akan jadi lagi . Kite kene buat sesuatu tingkatkan ekonomi family kite . Tak guna pun kite bising-bising isu itu ini naik...

Ramai ambik pendekatan untuk berniaga   zaman sekarang ni. Elya tgk pun happy sangat .yang dah kaya pun lagi rancak berniaga . Malah artis2 pun turut sama . .Lagi pun berniaga ni mmg sunnah kan . 



Now , if anyone of u masih tercari2 lagi peluang perniagaan . Meh elya nk story sikit . Elya buat business GLAM ni dah setahun . Alhamdulillah bestt sgtt . Everymonth dpt income . Permulaan RM1000- RM3000 tu memang tak lari . With condition kene buat lah . Tak tahu kene belaja. And elya willing to teach . Best nye business ni sebab nilai2 murni dah ditetapkan . Seperti TEAMWORK. Elya as a team leader dlm group kene pastikan anak2 buah pun dapat income yg derang nak jugak . 
Lagi pn , dah ramai yg berjaya . Nak berjaya kene ikut cara yg betol . Product mmg titop! Killer product. Dah jadi trending dekat FB, instagram & blogger . Ramai dah cuba korset PB, sabun Marine Essence, tuala wanita Bio Seleza . 

Ade orang cakap mcm ni '' tak nak lah , dah ramai lah orang jual '' . 

Hahaha abih tu , uols nk jual benda yg x ramai org jual ke ? Nampak sangat product tu tak bagus or susah nak jual kalau tak ramai orang jual . Susah tau nk berniaga barang yang tak ramai orang jual ni haha. Think people think !!! 

Tak rugi berniaga ni.Untung yang ada. Jangan bila dah terdesak baru nak mulakan. Ramai elya tengok ade diantara kite ni terlampau manja sangat dok tunggu duit gaji je. Tak nak berusaha lebih sikit. kata takda masa itu ini. heeheh.
memang lah bersyukur dengan apa yang ada. Tapi kalau kite mampu buat lebih , apa salahnya. At least kite boleh bantu orang yg memerlukan jugak satu hari nanti.

Kalau nak tahu details, bleh pm 019-6343027 elya . Elya tunggu korang WA ok :)  . Jangan risau sangat, Belum mula lagi dah dok pikir benda2 negatif yang belom tentu lagi janji. Fikir lah positif sayang :)










No comments: