13 January 2014

FREE TRIP LAGI!! SIAPA NAK IKUT?


My company offer  FREE TRIP lagi..yeeehaaaaa~
Tahun ni start dengan Free trip ke Shanghai ..
Siapa nak follow???

 IT'S FREE !
Everything is FREE


FREE FLIGHT TICKETS

FREE 5 STARS HOTEL

FREE MEALS
of course halal punya


Dapat duit shopping RM10K

Jom kita tengok apa yang ada di Shanghaiiii











 
museum di Shanghai

Last year September 2013, elya dah merasa gi Korea [KLIK SINI] secara Percuma, coming soon February 2014 ke Gold Coast , Australia pula. 
InsyaAllah coming soon Shanghai. Kalau boleh nak bawak seramai yang mungkin.
Teruja tak?
Biasa kita pergi TRIP kita spend duit sendiri untuk beli ticket, booking hotel semua kan??
Now , company sponsored. 

Kita qualify sama2. Elya akan bantu U untuk qualify.
Yes ! Youu....

Kita buat teamwork 

If You memang suka melancong and teringin nak shopping2 di negara orang, Inilah masanya!!!

Ask me how.
Feel Free to contact me

Whats app pun boleh.
nak jumpa I pun boleh..I ada kat area KL jugak
Jgn takot..I tak makan org pun ya:)

019-6343027
elyaelmo@gmail.com

09 January 2014

2014..My wish list

ehh haiiiiiiii..... dah masuk 2014 kan... sempat lagi kalau elya nak letak wish list tahun ni? eheheh.

1. nak income besar
2. nak nak bonus besar 
3. nak pergi melancong dengan family. tak kisah dalam or luar negara.
4. nak bebas hutang.

   doa kan aku dapat baby tahun ni. 
   p/s ada orang cakap aku kerja sampai tak nak anak. oh choiiiiiii!!! cari duit lebih pun ade orang cakap mcm tu.hehe. siapa yang tak nak anak... akan aku nye usaha nak dapatkan anak aku kene cerita dekat semua orang...hahaha..
doa yang baik2 aja untuk kami .peace