31 October 2014

KENAPA WAJIB PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Pernah tak kita belek-belek cermin kat rumah macam gamba dibawah?  Rasa macam geram je tengok lemak bersepah huhuhu. For your info, semakin meningkat usia , badan kite pun akan turut mengembang . Badan perempuan ni datang dalam pelbagai bentuk , macam getah kejap kembang kejap kuncup , huhu . 


So now elya ade solution yg nak share dgn korang iaitu dengan memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL .  Pakai korset ni bukan untuk kurus semata mata.tetapi untuk enhance & balance kan body kite. Yang mana ade lebihan lemak tu , ditarik pergi ke tempat yang sepatutnye. Kena konsisten pakai 6 bulan . Seriously badan nampak kemas & firm. Yang badan besar , dah nampak ramping dipinggang . Confident level pun semakin tinggi .

Tak perlu risau. Korset Premium beautiful dah lebih 20 thn di pasaran . Focus 70% kesihatan , 30% kecantikan . Ade warranty SEUMUR HIDUP & dah  dpt award SUPERBRAND , bukan calang2 product ! Harga  pun berpatutan . 

Selain tu, Korset PB ni boleh digunakan dari anak dara sebelum kahwin sampai lah berpantang , tahan lama . jimatt sangat2 .baju dalam tak payah beli banyak2 dah . And lagi satu,  Tak perlu guna bengkung tradisional yang perlu ikat2 tu ... Lambat . Nak buang air pun susah kn.i have told yaa, korset PB mmg epic..bnyk sgt Kebaikkkan korset ni  mmg takleh disangkal. 

Gamba-gamba bawah ni merupakan testimonial pemakain korset PB ni . INSTANT SHAPING ! amazing !!!  
If ada yg backpain pun akan berkurangan rasa sakit . 



Harga ? Ikut pada size . I bagi murah2  je . Year end sale gituu .. Confirm murAh!!! Tak akn nyesal. Nnt anyone of u yg berminat nak pakai korset PB , pm elya 019-6343027 . Bagi elya measurement body u seperti gamba dibwh  nak fitting area bandar sri permaisuri , cheras, puchong, kLcc  roger2 ok . 

29 October 2014

'' MINERAL COFFEE TAK MUAK '' '' SABUN MARINE OK - JERAWAT ......''

Memang tak boleh di sangkal lagi !! Alhamdulillah . Ramai dah dapat rasa kebaikkan mineral coffee & sabun marine ni. 
tiap2 hari dapat order dari stranger & kawan2 . Elya mmg suka share benda2 baik mcm ni . At least dpt tolong orang .. Product mmg bukan calang2 product tau . And dah listed one of the registered product . 


And tak perlu kite susah payah nk buat marketing . Company dah tolong kite market dah pn. Dah ada billboard dekat exit tol damansara.  




Banyak kelebihan sabun ni , nak sental2 ketiak, daki2 di badan .. Mmg fresh bila guna !!  Klo uols nk tgk testimonial lg , boleh follow instagram elya .  

Berminat nk jd agent ? Boleh contact elya 019-6343027. Imagine 1 hari jual 1 kotak je , kalau 1 minggu dapat RM300++. Dapat simpan sikit2 . Lama2 jd bukit nnt :)   

If nak COD sabun marine & mineral coffee di area Bandar Sri permaisuri , cheras, KLCC, jln Sultan Ismail , hard rock cafe KL , Concorde Hotel pm elya ok . 

24 October 2014

MINERAL COFFEE TERLAJAK LARIS


Nak share dengan uols . Dulu memang elya cepat pening bila minum kopi or nesc*f* . Sebab tu tak addicted pun mk minum both . 

But sejak diperkenalkan dengan MINERAL COFFEE ni , mmg terussss jatuh cinta ! Tak peningg , senang nk detox , malah bertenaga je bila minum . Aroma mineral coffee ni mmg boleh buat orang hilang stress ! Hahaha. 

Bila elya share dgn member member, terus derang nk beli 5 kotak, 10 kotak . Malah ade yg beli 1 katon terus senang . Stok untuk sebulan haha . Sekotak tu kejap je habis . Sebab mmg coffee ni terbaikkk ! Less caffien , no sugar , rasa lemak2 gituuu . 

If nak try boleh pm elya 019-6343027 .  Benda baikkk kite share la kn . Sharing is caring . InsyaAllah . 












23 October 2014

13 CAFE SEKITAR KL YANG MENARIK UNTUK DIKUNJUNGI




Seriuously, elya suka Malaysia. Bila pergi melancong ke luar negara . Pasti akan rindu dengan Malaysia. Malaysia best! banyak tempat makan.haha.  Selera kita ni semua boleh bedal .  Seriously dekat Malaysia ni memang banyak tempat2 makan yang sedap2.  kene rajin explore je..hahaha. Ni elya ade came across satu blog ni , http://thevocket.com/  . blogger ni ada share dengan kiter semua 13 cafe dekat KL yg maybe ade antara kite tak pernah gi lagi! jommm check it out blog die. Hopefully boleh bgi korang idea untuk gi outing weekend :)

Repost from http://thevocket.com/ .

Seandainya anda seperti kami yang sering “hunting coffee” anda pasti tercari cari kafe untuk dicuba. Farouq Johari di laman web Says.com menyenaraikan 13 Kafe yang menghidangkan kopi, kek, sarapan pagi, tengahari dan malam sekitar Kuala Lumpur untuk anda peminat kafe hispter. Ayuh lihat.

1. SOULed OUT – Sri Hartamas dan Jalan Ampang (Sesuai untuk melepak bersama keluarga)
Alamat penuh (Hartamas): 20, Jalan 28/70a, 50480 Kuala Lumpur, Sri Hartamas.
Alamat penuh (Jalan Ampang): 187, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
5154
0feb
f237
2. The Good Batch – Damansara Uptown (Kafe pilihan untuk mereka yang suka brunch)
Alamat penuh: 53, Jalan SS 21/1A, Damansara Uptown, Petaling Jaya, Selangor.
c724
5472
ee48
3. Breadties – Taman Melawati (Untuk mereka yang sukakan roti-roti segar)
Alamat penuh: 9138 Jalan Bandar 4, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur.
0f69
316f
fd3e
4. Three Little Birds Coffee – Sentul D7 dan Desa ParkCity (Terletak di sebelah taman yang cantik)
Alamat penuh (Sentul): D7 Jalan Sentul, 51000 Kuala Lumpur.
Alamat penuh (Desa ParkCity): GF-08D, The Waterfront @ Desa ParkCity.
2df1
e889
f08a
5. Wondermilk – Damansara Uptown (Terkenal dengan kopi cap rusa dan cupcake yang menyelerakan)
Alamat penuh: 41, Jalan SS 21/1a, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor.
9069
fcc9
8175
6. Podgy & The Banker – Sri Hartamas (Popular sebagai tempat sarapan pagi)
Alamat penuh: 2, Jalan Sri Hartamas 8, Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.
792d
b139
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
7. A Pie Thing – Damansara Uptown (Pakar dalam penghasilan Pie)
Alamat penuh: 128G, Jalan SS21/35, Damansara Utama, Petaling Jaya, Selangor.
7aa1
9572
af54
8. Feeka Coffee Roasters – Jalan Mesui, Bukit Bintang (Teretak di tengah tengah kawasan pelancongan KL)
Alamat penuh: 19, Jalan Mesui, Kuala Lumpur.
d77e
bdcd
8c21
9. Fat Spoon – Damansara Uptown (Diusahakan oleh dua orang perempuan bersama ibu mereka)
Alamat penuh: 73, Jalan SS 21/1a, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor.
b363
1393
e9e8
10. Artisan Roast Coffee – Taman Tun Dr Ismail (Perlu cuba Mocha di sini)
Alamat penuh: 4, Lorong Rahim Kajai 14, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Selangor.
f646
a15e
d6d6
11. Nutmeg – Bangsar Village (Boleh pesan makanan sarapan pagi pada waktu malam!)
Alamat penuh: UGF-28A, Bangsar Village II, 2 Jalan Telawi 1, Bangsar Baru, 59100, Kuala Lumpur.
1a52
3d79
ddb3
12. Kaffa Espresso Bar – Damansara Uptown (Paling popular di Uptown Damansara. Cuba rasa cheesecake mereka)
Alamat penuh: 97, Jalan SS 21/37, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor.
0636
ef08
b266
13. Wood & Steel – The Strand, Kota Damansara (Ada gadis barista cun!)
Alamat penuh: 33G, Jalan PJU 5/20E, The Strand, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.
3066
3235
1f75