20 January 2015

SET KURUS BAJET ,MEMANG BERBALOI

Assalamualaikum semua!
Ramai diantara kita yang berazam nak kurus ,tapi tak jumpa lagi set kurus yang sesuai and selamat dimakan . So elya nak nak cadangkan SET KURUS BAJET yang sememangnya bajet untuk korang yang betol-betol nak kurus. Kena konsisten and disiplin . Kalau hari ni makan ,esok tak makan ,memang diet tu akan kelaut , takde siapa boleh tolong :)

So, elya berbesar hati nak share dengan korang  SET KURUS BAJET yang terdiri daripada Mineral Coffee, BV Alfalfa  dan GArlic Tablet . Ketiga-tiga product ni ada keistimewaan masing-masing and ianya selamat. Harga Promo untuk SET ini hanya RM350 sahaja , tahan untuk 3 bulan. Berbaloi kan? Alhamdulillah memang ramai bg positive feedback . Sebab once you minum memang akan dapat result walaupun sedikit :)

So, elya nasihatkan bulan ni cepat-cepat beli, sebab pelarasan harga baru untuk barang-barang Hai O akan bermula pada bulan February ni .
COD area Cheras, Bandar Sri Permaisuri , Semenyih, KLCC , Jalan Sultan Ismail , tertakluk pada T&C .  Boleh WA elya 019-6343027




Garlic

  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.
  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.


 Mineral Coffee

  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.
  • Menyingkirkan toksin dalam badan Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.



 BV Alfalfa

  • Menyahtoksid

Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

  • Mengalkalikan badan

Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

  • Menghilangkan bau nafas

Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

  • Mengurangkan haba badan yang berlebihan

Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

  • Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting

Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.



Sempat lagi nak sahut cabaran SAYA NAK KURUS !! :))


No comments: