01 June 2015

NAK TAK EXTRA INCOME SETIAP BULAN MACAM NI ?


Yang sebenarnya, hari ni elya nak share dengan korang income sebagai partime GLAMpreneur ni. bukan tujuan untuk riak tapi untuk buktikan betapa biznes ni memang long term & menjamin mase depan .. 


Elya sendiri rasa seperti dlm mimpi bile setiap bulan pasti ade duit lebih masuk dlm akaun .  Slalu bila elya share business opportunity pada kawan2 , mereka akan cakap ko buat la dulu or mereka akan cakap mereka tak minat business macam ni. agak-agak business macam mana ye mereka minat? sgt rugi tau.. sebab business mcm ni la kita berpeluang berkongsi rezeki bersama-sama.

I know ,sometimes yg bagi reason macam tu sebenarnye dalam keadaan kesempitan wang or income cukop-cukop makan je.But cuba menidakkan keperluan masa kini ,iaitu berniaga untuk menjana pendapatan sampingan . Sekarang kenaikan taraf hidup yang tak setara dgn kenaikan gaji, memaksa kita semua mencari alternatif .. Tak percaya, cuba korang tengok sekeling korang, kawan2 korang.. ramai yang dah berniaga kan?


Jadi , jom kita buka minda.beri peluang pada diri sendiri mencapai something better for ourself & family .Business yang elya buat ni sgt flexible, buat secara part time pun boleh .Average time spend per day just about 2 hours je, itu pun sebab nak update blog and social media, as simple as that. berbaloi sangat dengan side  income yang kita dapat. Modal serendah RM1000 seumur hidup, dapat pulangan lebih dari RM1000, iaiatu RM5000 dalam masa 3-4 bulan.  Product pun memang high demand. memang confirm laku. cth: mineral coffee, garlic tablet, product marine essence. Product yang memang selalu kita guna .  
Kite bekerja  di ofis 8 - 10 jam dapat amount yang sama or ada tu kene deduct (unpaid leave) pun tak pernah mengeluh pun.

So siapa yang berminat nak tahu lebih detail. pm elya segera 019-6343027 . or boleh pm FAcebook elya .
Register bulan FEB ni, 10 Mac nnt sila lah cek account Bank anda ye. Mesti korang terkebil-kebil mata tengok hasil usaha sendiri nnt ... 



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)