12 February 2015

SET KURUS BAJET =MURAH

Apa itu Set Kurus Bajet
Set Kurus Bajet merupakan satu set supplement bertujuan untuk menguruskan berat badan secara sihat!. Ia  mengandungi 3 bahan utama iaitu:-


  • Mineral Coffee
  • Garlic Tablet
  • Bv Alfalfa
Kenapa Set Kurus Bajet = Coffee+Garlic+Alfalfa ?

Ramai wanita ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik.Tapi tak semua yang mampu pergi ke London Weight Management , betol kan? hehe.  Kita semua tahu betapa pentingnya pemakanan yang seimbang, malangnya ramai antara kita disebabkan sibuk tidak dapat menjaga makan dengan betul.

Jadi, Set Kurus Bajet mampu membantu memberikan kita nutrien yang sepenuhnya disamping membantu proses detoksifikasi(detox). Proses detoks inilah yang akan bantu membuan toksin dan lelemak yang berlebhan dalam badan kita.






Apa tujuan Mineral Coffee?



Bagi penggemar kopi, untuk minum mineral coffee tidak menjadi masalah. Tapi kepada yang alergik atau tidak sukakopi, tahukah anda antara testimoni mineral coffee kami ialah, tiada side effects seperti, migrain, pening, atau lain-lain apabila minum mineral coffee ini?

Ini kerana , mineral coffee kami, mengandungi garam buluh yang mengandungi kandungan mineral yang sangat tinggi dan  diperlukan oleh badan.

Apa fungsi Garlic (Bawang Putih)?

Google sahaja garlic, kita boleh jumpa banyak website yang menceritakan tentang kebaikan Garlic yang telah diamalkan turun-temurun oleh pelbagai budaya & bangsa.

Antara kebaikannya, ialah menurunkan kadar KOLESTEROL and mengurangkan angin dalam badan

Apa pula fungsi Alfalfa?


Alfalfa pula dikenali pula sebagai Raja segala sayur, dimana satu sudu teh alfalfa dikatakan sama seperti memakan SATU KILOGRAM sayur. Ditambah pula Alfalfa dalam Set Kurus Bajet dilengkapi tenaga Bio-Velocity iaitu tenaga cahaya sinaran matahari memberikan kita nutrien & tenaga untuk sepanjang hari!



Betul ke Set Kurus Bajet boleh kuruskan badan?

Insya-Allah dengan pengambilan yang konsisten & displin memang boleh membantu. Tak percaya? Jom lihat  testimoni-testimoni kami yang terkini dengan Search #setkurusbajet di Instagram.

Kami antara  kumpulan yang mengamalkan set kurus bajet  dengan menunjukkan proven results.

Antara yang berjaya kami kongsikan disini:-





  






Berapa harga  Set Kurus Bajet?

Namanya pun bajet, haruslah Murah and berbaloi . 
Starting February , RM400 untuk 3 bulan. RM180 untuk 1 sebulan . Mana jimat ? 3 bulan bukan.hehhe.

Siapa yang sudi nak turunkan berat badan ? elya sudi berkongsi tips. If nak COD di sekitar Bandar Sri Permaisuri, KLCC, Cheras, Ampang..boleh WA elya ye 019-6343027

Kalau nak jana pendapatan sampingan dgn Set Kurus Bajet ni pun boleh . Modal Serendah RM500, tapi anda akan dapat keuntungan + income = RM5000 dalam masa 3 bulan.  besttttt!!  Jom sama2 kite berkongsi rahsia & rezeki ... 








No comments: