30 April 2015

DARK COOKIES ALA FAMOS AMOS kembali lagi !! Terhangat Dipasaranwiwetttttt





DARK CHOC COOKIES ALA FAMOS AMOS BY Elya kembali lagiiiiii

Alhamdulillah ni tahun ke-5 elya jual cookies ni . Bukan nk puji lebih2. Tapi memang nk bgtau , COOKIES ni memang SEDAP GILERRRR!!  Siapa yang pernah cuba , memang tau lah . 

Thats why elya nak korang rasa COOKIES ALA FAMOS AMOS ni.
Memang terangkat habiss!! BAU pun HARUM ! RASA sgt CRUNCHY ! Tak manis sangat , just niceee . 
QUANTITY : 60pcs++

HARGA? Murah ok ! 
1 Balang RM32 
2 Balang ke atas RM30 each .(BERBALOI) 

**Harga tak termasuk kos penghantaran **

Nak jadi agent , 12 balang keatas . as simple as that. ( harga lg murah)

Kita tak ambik untung banyak pun . Kita nak semua orang happyyy

Elya open Pre Order Now ! Pm elya 019-634 3027, 019-6343027 , 019-634 3027
stok cookies sampai minggu depan . FIRST COME FIRST SERVE . 
(ini bukan order untuk raya ) 




#cookiessedap #cookies
#cookiesalafamosamos #love

No comments: