26 April 2015

DIAMOND NIGHT 2015 AT SETIA CITY CONVENTION CENTRE


fuhhhh...barulah sempat nak update tentang Diamond Night 2015 yang diadakan di Setia City Convention Centre (SCCC) . Tempat best , view cantik,makanan sedapp  ! 


Apa itu Diamond Night ? Diamond Night ni ialah majlis untuk meraikan pemimpin-pemimpin baru yang telah completekan jualan terkumpul sebanyak RM180,000 bagi Diamond Sales Manager yang telah  & Double Diamond Manager dengan jualan terkumpul sebanyak M720,000 ,dan juga Car fund achiever ! Tahun ni Alhamdulillah elya dapat attend majlis anugerah ni . (sepatutnya elya naik last year , since Denggi on that day,terpaksa la postpon so kita naik tahun ni )


So korang layan lahh gamba-gamba kat bawah ni yeh. 
Kalau lah elya sampai siang kat situ, maybe boleh lah snap gamba2 dekat luar SCCC tu . Seriously view dekat luar cantik bila siang hari . If ada yang nak buat wedding photography ke, gamba Convo ke, Pre Wedding ke,uols boleh consider luar Setia City tu,menark juga! :) :) 



   I'm an authorised PREMIUM BEAUTIFUL CONSULTANT .
 Tak sangka I can made till this far dengan hanya menjual Corset Premium Beautiful . Sesiapa yang tercari-cari corset apa yang tahan lama dan berbaloi untuk dibeli , jawapannya ialah PREMIUM BEAUTIFUL .boleh tengok link ni [KLIK]




with DSM Warni & DSM Haikal . 
Kami jadi makin kenal selepas trip percuma ke GOLD COAST pada tahun lepas. Tahun ni sama-sama naik pentas diamond. InsyaAllah next year sama-sama naik pentas Double Diamond pula. Amin.. 




Yang ni menu dinner malam tu. Boleh tahan sedapnya. 
Thumbs up

Sebelum nama elya dipanggil kita bergambar diluar dulu. 
Founder GLAM & Co-Founder GLAM
CDM Hanis Haizi & CDM Raz


Gambar wajib bersama Founder GLAM / Sifu sy.



cantik-cantik kan CDM GLAM ni .
Yang atas ni CDM Naa & CDM Ija .
Sorang bergaya ala bollywood, lgi sorang Arabian look


Kami bergambar dgn CDM naa Mukerjhi ehhehe. 




aiyak,blur pulak.hihi


Time ni dah kena Line up untuk naik pentas . Fuhhhh nervous diitu sampai tak sedar ada paparazi snap gamba..haha. ecehh


lucky no 6 

Alhamdulillah, tatkala dengar namaku dipanggil , rasa mcm wahhh...tak sangka aku atas Pentas Diamond ni . 
 Follow step2 orang dah berjaya je. Business ni follow org yang dah berjaya, bukan follow orang yang tak berjaya. Mesti nak berimpian besar, mesti nak cabar diri sendiri. 
Just imagine kalaulah elya tak ambik peluang ni dulu, mesti menyesal tengok orang lain berjaya.







official Group P
hoto . 

Oh ya, malam tu juga ada pelancaran logo baru Sahajidah Hai -O .
Company makin hebat, telah pun mausk pasaran luar.
apa lagi yang kita cari ? tak perlu cari apa2 lagi.
JUST DO IT.
Marketing Plan sgt adil , bonus payput up to 67%,
ada support Group (GLAM ) yang hebat , ada TeamWork , Product pun high Demand , sentiasa dpt sokongan dari kerajaan.






Ramai yang nak buat business, tapi buat business yang belum tentu sahih & belum tentu janjikan pulangan. 
Tapi dengan Hai-O , insyaAllah, kita buat lebih, kita dapat lebih. Kita buat sikit, pulangan pun sikit lah.
Sampai sekarang ni, elya masih berniaga, Elya tak goyang kaki uolssss! huhu, Bila dah ada kumpulan ni tanggungjawab nak bantu business partner yang lain makin besar.  Nak mereka pun capai apa yang kita dah capai . :)

Lets join my journey sayang2 ku . You will enjoy! Buat partime dulu pun boleh. 
Yang housewife tu, buatlah sesuatu untuk masa depan keluarga anda .
Im just telling you, not forcing ok. :)

pm 019-634 3027 elya 


love ,
elya 
xoxo


No comments: