06 April 2015

MAJLIS ILMU GLAM

Hiii semua, hows ur weekend dear? Seperti biasa , elya akan attend class seperti yg telah dijadual kn sebelum ni . Since elya buat business online kan, majlis ilmu tentang business memang elya wajibkan untuk pegi . 
Speaker pun bukan calang calang ya . Semuanya mmg dah ade experience dalam business ni . 
.

Positive energy fills when you attend majlis ilmu .  Perkongsian yg sgt sgt besttt !
My darlings business partner yg turut hadir . Kak zura & anis .

Lepas tu kita diajar buat demo product Bio Velocity sleep mate .killer product hai O yang kedua selepas Premium Beautiful .cuba bayangkan ada agent yang jual ni sahaja dapat buat saving sebabyak RM200K.  Mmgg terbaikkk business ni. Boleh menambah nilai hidup orang lain . 


Teringat kata kata my mentor Cdm Hanis Haizi . 
'' Nak berjaya mesti nak commit with training. Kalau tak , takde siapa boleh bantu. Kelas is no 1 priority kepada business. Lagi pun kelas bukan weekly basis dah . Kalau BASIC ni tak lepas, yg lain confirm tak lepas . 
Lepas pergi kelas mesti nak ada tindakan'' . 

Lepas habis je class terus turun ke stokis nak restok barang2 client . 
Ada orang bagitahu elya mereka takot nak buat busines hai O sebab ramai sangat dah buat . omg ! Ramai orang jual lah bagus sebab product bagus & sentiasa laku uolsssss ! 
Ni pun tiap2 hari elya selalu dapat order dari repeat customer & dari kawan2 blog . Percaya rezeki Allah ya kawan kawan semua . Janganlah korang takot atau gentar . Yang penting usaha !
Siapa nak jd agent or dropship ? Boleh pm  019-6343027 . Dapat pergi Bangkok secara Free uolsss. 
Nak COD are Bandar sri permaisuri , Klcc , wangsa maju pun boleh roger. 

Barang barang ni semua dah ade orang punyaaaaa. 😎😎. 

No comments: