08 April 2015

TESTIMONI TERBARU : PREMIUM BEAUTIFUL CORSET UNTUK IBU LEPAS BERSALIN









Hiii semua ! 
dah baca pasal Premium beautiful tipu ke ? klik sini
Ni elya nk share testimoni PREMIUM BEAUTIFUL lagi . Ni yang paling latest nye . Memang setiap hari ada je customer2 baru yang pakai and bagi positive feedback . Happyyyyyu. 

Anyone of you ada tan mengalami masalah seperti kat bawah ni ? 




Elya suggest korang pakai korset PB . Ye , mmg harga mahal . Tapi tak semahal korset2 lain . Korset PB ni ada lifetime warranty , kalau rosak boleh hantar repair balik , mmg berbaloi . Boleh guna sampai beranak pinak . 

Bila berpantang pun boleh pakai korset Premium Beautiful . ye lah nowadys ramai yang tak follow tradisional way untuk berpantang. In a way nak jaga bentuk badan & kesihatan badan kena pakai korset  supaya allignment body kita dapat dibetolkan . 




Siapa tak kenal jessica Alba kan? Artis hollywood yg sgt cantik pun memilih pakai Girdle untuk nk slim balik. 
So takde alasan untuk kita kat malaysia ni pakai korset PRemium Beautiful lepas pantang . 












So ibu2 atau akak2 yg berbadan besar & baru lepas bersalin jangan risau . Bila dah beli PREMIUM BEAUTIFUL ni , anda semua akn dipantau oleh elya as your Premium Beautiful Consultant . 
And anda akn dapat Set Kurus Bajet selama sebulan secara percuma . 
Elya ada disekitar Cheras , klcc,serdang , cyberjaya , ermm  area klang Valley ni anytime untuk jumpa anda semua. Pm 019-6343027 ya . 

Oh ya! Lekaki nk jd  sado pun boleh pakai waist nipper untuk nk elakkan perut  buncit .

No comments: