10 May 2015

INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN (IMKK)APRIL 2015

Assalam semua !

Entry kali ni lain sikit dari yang biasa . Elya nak story sikit pasal PROGRAM Dr Azizan , IMKK yang elya attend bersama husband baru2 ni. Program yang berlangsung 4 hari 3 malam ni sangat lah
Best uolssss! 4 hari tu mmg bertenaga semacam , energetic semacam . Haha . 

Actually elya follow program2  Dr Azizan ni dah lama. Follow dalam internet je haha. Tapi biasalah, being me yang sceptical , ego nak daftar kn diri dlm program2 beliau . 
Sehingga hujung tahun lepas, elya , kakak & abg ipar daftar untuk program percuma SKPD 2015 ( Seminar Kuasai Potensi Diri ) . Persepsi terhadap Dr Azizan terus berubah lepas tu .drpd negative terus positive .( if korang negative terhadap beliau,jgn dgr ckp org,kene hadir dulu ) Ramai betol manusia dlm dewan nak belajar dgn beliau.  Beliau mmg seorang business mentor yang hebat  .

So berbalik pada IMKK APRIL 2015 . 

Ada yang tak tahu lg apa itu IMKK ? 

Credit to : www.azizanosman.com

IMKKK - Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan adalah Program Intensif 4 hari 3 malam bersama Dr Azizan Osman. Merupakan satu-satunya Program Intensif bertaraf antarabangsa yang diinspirasikan oleh jutawan & usahawan pengasas 27 buah syarikat bernilai jutaan ringgit Richworks Group Of Companies iaitu Dr Azizan Osman.

Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kebahagiaan dengan memahami strategi membina kewangan & pelaburan yang sistematik samada di dalam kerjaya atau perniagaan anda. Anda juga akan diajar bagaimana menarik keberkatan di dalam hidup anda.Beliau adalah pembimbing, guru, serta mentor, jurulatih kejayaan yang berkongsi untuk lebih menjana kekayaan & kejayaan.

Dr Azizan akan mengubah pandangan anda tentang wang & cara pengurusan wang dengan betul juga efektif. Teknik pengurusan wang adalah isu yang patut dipelajari oleh setiap individu.
Anda juga akan diajar untuk mengenal pasti halangan yang menyebabkan anda hidup tertekan dengan masalah duit, hutang, tekanan hidup, tension, kobocoran wang, kena tipu & tidak bahagia. Hakikatnya ramai orang yang hidup dikelilingi oleh masalah demi masa tanpa mencari punca masalah itu berlaku.


Hari pertama - keempat : 

Nampak dgn mata sendiri  betapa hebatnya aura DAO. Ya ampun ramainyaa manusia . Ramai yang betol2 nak kaya & berjaya ! Majlis ilmu dimulakan dengan tarian Bara bara bere bere biri biri . Heee . 
Overal mmg besttt ! Serious best . Tak semestinya if you nak buat business, you mesti nak datang . My point of view, Actually if you belom buat business lg , elya suggest you datang je . Majlis ilmu IMKK ni more to bersihkan keladak2 dalam jiwa kita ,  bersihkan kolam jiwa kita , ada tips untuk kita nk mulakan business , how to manage our financial  , . And ada sharing session - sharing Kejayaan daripada student2 dr Azizan . Memang terbakar habis bila dgr mereka semua dari biasa2 terus turn up dr luar biasa ! Jujur elya ckp mmg best laa ! Mmg berbaloi ilmu yg kita dapat . 

Thanks to my BIL  yg bagi tiket &  daftarkan nama kami utk IMKK kali ni . Sebelum ni submit  nak dtg IMKK . Alhamdulillah rezeki , dpt jugak akhirnya. 

Lepas ni insyaAllah nk attend MMM pulak . Sebab dah rasa seronoknya majlis ilmu yg dipenuhi dgn aura2 positive . Memang tak terungkap dgn kata2 . Kena dtg sendiri & feel it .  Lepas dpt ilmu , next step kena planning & bertindakkk!!!  InsyaAllah doakan kejayaan elya ok darlingsss .

Pelaburan terbaik ialah ILMU . 

Jom layan gamba dibawah :) 


         Rindu dgn 2 orang aweks ni . 


R

        Suami dan Isteri 
    



                                            Alhamdulillah 

Siapa nak buat business sampingan , jgn lupa contact elya 019-6342027 . Kita bermula dgn memasarkan product org lain dulu , bila business dah mantap baru boleh fikirkan plan B  :)


Semoga anda semua Kaya dan Berjaya . 

You are money magnet ! Im a money magnet ! 

1 comment:

Rosz Malieyana said...

yes..i like it! anda kaya dan berjaya..