08 June 2015

COOKIES ALA FAMOS AMOS KEMBALI LAGI!


Siapa yang kenal elya dari dulu lagi...dah 5 tahun elya jual Cookies ala Famos Amos ni. 
ni entry sebelom2 ni  [klik]

Al kisahnya , Cookies ni bukan elya yang buat, hehe.elya tolong pasarkan saje. First time elya makan cookies ni mmg terus rasa macam, Wow sedappp nyeee, rasa mcam tengah makan Famous Amos . Lepas tu, elya bagi pula family try , family pun cakap benda yang sama. Supplier elya ni buat tak banyak pun at first . Dia buat cookies ni saja suka suka.

Alhamdulillah sampai ke hari ini lepas 5 tahun elya masih memasarkan cookies beliau. sebab cookies beliau ni mmg terbaik, tak bosan bila dimakan. ada regular customer . Syukur..

Tahun lepas harga RM30 (400g)  untuk sebalang .
Tahun ni untuk 400g ,harga RM35 sebalang. Tapi , kalau beli lebih dari sebalang harga mcm tahun lepas iaitu RM30 untuk setiap sebalang. Faham tak? hehehe. 
so kesimpulannya mesti beli lebih dari 1 balang untuk dapatkan harga mcm last year, iaitu RM30 :) . Kalau ada yang nak beli banyak, elya and my team ada buat delivery area Klang valley, n RM8- RM10  sekali hantar . Kalau luar KL,elya boleh pos, kita akan pack baik2 moga tak pecah.

Elya tak markup bnyk pun , nak berkongsi rezeki dgn anda semua . 

Qty :60++pcs . memang sedap ,cruncy, harummm. Ada yang dah order untuk raya and puasa . Nak makan2 saja sebelom puasa pun ada. Alhamdulillah.  Siapa nak jd agent pn dialu-alu kan. 



Ni batch minggu ni... yeayyy. 







Whatsapp elya ok 019-634 3027 
or email :elyaelmo@gmail.com

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

this remind me of my secondary school friend, dia pun pakar buat cookies ala famous amos ini...nyummm sedapnya tiba-tiba terasa melt in my mouth...