07 June 2015

TAK SABAR NAK ATTEND PB WONDERS DAY!

Elya nak tnye , siapa yang berhajat nak diet tapi stress diet sorang 2? selalu je cepat give up...dah tahan makan, tak makan nasi sebulan, puasa ..end up berat tak turun -turun. Exercise dah buat , tapi sekerat jalan je . sebab bosan buat sorang2. Elya ada that kind of feeling .so , elya rasa org lain pasti ada jugak kan.ehhe.

so ni elya nak ajak sesiapa yg berkelapangan 13 June 2015 ni, moh datang ke event PB WONDERS DAY . Kami nak tunjukkan transformasi 12 orang Geng Diet Glam yg konsisten pakai Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet .  Kami akan share teknik yang berkesan dan ianya sangat FUN ! yes fun. You tak akan stress. sebab kita ada team yg sama2 akan monitor u punye perkembangan. and insyaAllah kalau ikut tips ni betol2 and berada didalam circle yg positive untuk kurus, insyaAllah ! anda akan berjaya :)
Fyi, Geng Diet Glam ni tak makan pil pil diet okk.. a big NO . bahaya!


Berikut ialah activiti2 yg menarik akan diadakan sepanjang program ni.












Jom uolsss!! Tiket murah je RM25 jee...macam2 uolss boleh dapat , Lunbox by Healthy Lunch Box , bnyk sgtttt lucky draw nntttt... jommmm semua . mana nak dpt tiket semurah niiiii .. 90% tiket dah dijual alhamdulillah 
pm elya 019-6343027

No comments: