23 August 2015

HAPPY WEEKEND

Yeay ..syok bila tibanya weekend . Macam-macam activity dan good news..haha . 

Being me yang memang jarang duduk kat umah bila weekend. Ada je halnya nak buat. Kenduri kendara and Business (ini wajib, punca rezeki jugak ni..hehe) . Bila buat business ni cash flow cantik, and dapat kenal ramai kawan2 baru, pergaulan makin berkembang. 

Seperti biasa , bawak pagi buat apa2 yang patut . Lepas tu jumpa client nak pass kan Bio Seleza Feminine Pad . Dia bagi feedback dia suka sangat dgn Bio Seleza ni, sgt selesa! Bila period tak rasa penat and tak bocor . 



Then , my business partner kak zura update bagi tahu dapat cash buyer for corset Premium Beautiful . Memang mudah jadi usahawan PB ni , ramai je perempuan nak cantik ,nak pasang badan . corset PB ni merupakan pelaburan yg sgt sgt menguntung kan. yeay #kipidap



Then petang tu terus zasss ke majlis aqiqah and majlis pernikahan my friend .Alhamdulillah selesai sudah.

Hakak pakai Aidijuma disitu, nampak tak?hahah. #percubaanMemakaiBawal 






Apa-apa pun daging kambing ni mmg awesome! half cook gituu..terbaikkk!!
hakak kasi 5 bintang :)



No comments: