15 August 2015

HELLO AUGUST, HELLO OSAKA!





































Hello semua!! dah sampai bulan august dah . macam mana uols punya raya ? mesti syok kan ! ehhehe. Nnt kite akan update pasal raya ok! 

Ni happy sgt , company baru je announce next Free Trip ke Osaka Jepun. Fully sponsored 6 hari 4 malam .Semuanya ditanggung , senang cerita FREE ok. Baik dari segi :
1) Tiket flight pegi dan balik
2) Hotel 5 bintang
3) Makanan di Hotel
4) Transportation 
5) Of course dapat duit Bonus ,boleh la untuk shopping! 

Memang best sangat bila dapt pergi melancong FREE dengan Sahajidah Hai-O ni. Tak perlu pening2 , semua dah di-arrange kan. Korang pun tahu la kan, kalau kita pergi sendiri, kos nak pergi pun boleh tahan mahal nya . 

teringat my first trip dulu ke Korea , korang boleh baca link ni [klik sini] perghhh tak sangka akhirnya dapat merasa pergi Korea, hahah. dapat incentive trip ni+ Bonus business pund apat, Memang tak rugi pun!
Actually,korea ni tak pernah ada dlm wish list pun ,tup tup dapat juga jejak kaki ke Korea, Cantik & Bersih negara mereka! Alhamdulillah..

So Osaka mesti nak jejak jugak, bila pergi ke negara2 luar ni lebih luas pengalaman kita kan.:)
Elya dah baca beberapa blog yg story tentang Osaka, rata2 ramai yg cakap best ! January & Febuary merupakan musim bunga and weather time tu nnt pun sejukk jee, and nnt boleh tgk Bunga Sakura :D .

Best Kan! buat Business dengan Sahajidah Hai-O ni kami mmg digalakkan rebut peluang untuk dapatkan Free Trip melancong .

So pada sesiapa yang berminat nak Jana extra Income and nak Melancong secara percuma ke Osaka, cepat2 contact elya 019-6343027 .

InsyaAllah sama2 kita ke Osaka ya!



No comments: