17 August 2015

SPECIAL PROMO! JANGAN KATA HAKAK TAK BAGITAU


Yeay ! Sempena Trip Ke Osaka ni, company Sahajidah Hai-O pun extend kan cash rebate Premium Beautiful , banyak sangat korang jimat ni heyy!! rugi sangat tak grab korset ajaib ni.

Sekali sarung, terus jatuh cinta! cepat2 lah whatsapp elya 019-6343027 kekakak sekalian, rebutlah peluang ni .pasang badan dari sekarang. iols so far pakai PB ni ,memang membantu untuk reshape kan badan ,lelamak degil mmg degil nak keluar.hahah.


Cara pembayaran :
1) Cash
2) Credit card Installment
3) Aeon Credit Installment





Seriusly bila betol2 konsisten pakai PB and Minum Set Kurus Bajet untuk detox, memang badan rasa ringan . Ini bukan ayat2 nak sedapkan cerita tau korang, mmg jujur nak cerita ni.
orang kata bila pakai corset ni tak elok untuk peranakan/rahim perempuan. Ternyata anda silap,elya dah gi cek dengan doctor pakar. :) i will write more bout this .stay tune...:)

Nah!! jangan kata hakak tak payunggg okeyyy :)




No comments: