29 September 2015

ENTRY THROWBACK - PHILEA RESORT

yeahhhh. Dah lama nak up entry pasal cuti-cuti Melaka bersama my darlings .heheh.entry berbulan-bulan lamanya .haha.
Al-kisahnya masing-masing nak gi bercuti tenangkan fikiran . Apalagi terus usha Groupon , dapat best price untuk bercuti di Philea Resort . yeay!

Elya suggest kalau uols nak gi honeymoon ke, Philea Resort is the best.Tenang , Cantik , affordable . 
Jom layan gamba2 ...







Bilik pun npt bad. Kiterang tidor 3 orang atas katil ni .muattt


weolsss




Makan di muara sg duyung. Sedapp! servis pun cepat . Harga pun tak mahal. memang berbaloi . 









Lastly tak lupa , Coconut Shake batu berendam . Terbaik. 
Antara Coconut Shake Klebang dengan yang di Batu berendam ni. elya prefer sini.
Lagi sedap, and boleh refill air kelapa tau ( free)! terbaikkk.
Sesekali cuba lah yang kat sini punya, Klebang dah selalu sangat kan.hehee

Kiterang stay sana 2 hari 1 malam ja. Ok la kan . Rehat kan minda sekejap.ehhehe
Seblom balik gi beli Durian pancake Cheng . sedapp. gebuuuuu


1 comment:

suhaila Johar said...

Best2..cuti2 malaysia mmg best..blh tahu rate kt philea ni berapa ye perday