26 September 2015

GENG ENGINEER PULA BERTUGAS....

Ingat lagi tak entry ni ?? [klik ] ..

Awal bulan hari tu geng Engineer pula bertugas . Best kan ! walaupun dah selesa dgn profession sekarang , tetap buat business as GLAMpreneur .

Bila buat business ni bukan sahaja kita dapat side income , malah dapat mendidik kita supaya bijak membahagi masa, displinkan diri kita and level confidence diri pun meningkat .








Ke Jepun Ke kita






Alhamdulillah, mudahnya menjemput rezeki .
dah bertuan semua ni . Bulan depan ni dapat bonus yeayyy.

Ramai yang dah nampak kepentingan memakai Premium Beautiful .
nak2 tengah ada rebate ni, banyak sangattt jimat.
mmg worth buying . 


Pm elya untuk tahu peluang business and  free fitting 019-6343027 . 


No comments: