06 September 2015

KAMI NAK KE OSAKA !!

Sekali lagi untuk minggu ni , pagi-pagi dah gerak ke stokis untuk hadirkan diri ke majlis ilmu . Saban minggu pasti tertunggu-tunggu ilmu yg nak disampaikan di class . Interesting! 


Pada yang tidak tahu , product2 Sahajidah Hai-O(SHOM) mudah sgt nk jual , bermutu tinggi & High demand . Killer product semuanyaa. 

Terdapat banyak testimonial diluar sana, uols google je. 

Sebab tu ramai memilih untuk jd usahawan SHOM   kt luar sana , sebab  product 'Kita pakai , kita share , kita jual . ' then dapatla modal dan untung barang tu . Awal bulan depan dapat pula bonus dari company , as simple as that. 

Rezeki masing2, yg pasti kena bijak rebut peluang .💪💪💪



Yours truly ditugaskan jd MC of the day . Iols partime GLAMpreneur , full time as banker . As you know nowadays mmg tak boleh nak harapkan makan gaji semata2. Kena cari backup siap2 untuk gandakan income kita. 
Tengok je lah bnyk company besar offer VSS pada pekerja , ada juga company yang dah cut OT & allowance pekerja . Ditambah dgn nilai duit kita makin kecil . 



Salah seorang speaker untuk hari ini , 
DSM syikin merupakan Ex-Banker  telah memilih buat business secara full time . 
Rupanya ramai juga banker dikalangan GLAMpreneur ni . 
Alhamdulillah ramai golongan professional memilih buat business dgn SHOM yang memberikan pulangan bonus 69% . 




Our last speaker Cdm ija yg merupakan Ex-banker juga ! 

Lepas setahun buat business dgn Sahajidah Hai-O , terus buat full time Glampreneur ! 


Geng2 banker bertugas hari ni .😘😘

Kerja bank takde life orang kata. Sebab tu kami memilih buat business dgn Glam Untuk  time freedom & kukuhkan ekonomi kami .

JOM GANDA INCOME ! 



KAMI NAK KE OSAKA!! siapa nak ikut ? Bonus besar RM5000 & sponsored trip menanti anda .



Yous truly :elya 019-6343027 
Kita success & buat sama-sama . Yang penting hati nak atau taknak berjaya  . 






No comments: