01 September 2015

MERDEKA,JOM GANDA INCOME!

2 hari sebelum MERDEKA , GLAM telah mengadakan kelas untuk para Glampreneur bagi memantapkan ilmu perniagaan .

Excited gila nak datang majlis ilmu. seronok berada dalam kelompok aura positive . Sebab elya percaya ILMU itu Rezeki . Nak buat business mesti nak ada ILMU di dada . baru senang hendak berniaga. 


Time ni tengah tengok demo air Bio Evolve . baru jelas nampak Air Bio Evolve ni memaang berakali !

Bila dah habis kelas, harus lah bergamba dengan Pemimpin2 hebat dari GLAM , CDM Naa & DDM kak Su. Mereka dulu pun bermula dengan tidak tahu apa2, tapi semangat mereka mmg membara2 sebab nak berjaya sebagau Usahawan Sahajidah Hai-O . 



Closing of the day!! semua ni dah ada tuan. Tuannya dah siap2 transfer duit and bila sampai Stokis tinggal ambik barang je. Alhamdulillah buat online business ni ramai customer yang datang kat kita . Ni yang best nya buat Online Business ni . Product takperlu cakap la, setiap hari pasti ada orang pm nak beli mineral coffee , Premium beautiful , Pad Bio Seleza!! ahahah. syukurrr dgn rezeki ni. Rezeki tidak akan datang kalau kita tak usaha & tak putus asa. 



Ni business partner elya seorang lecturer di Darul Quran. sangat lah sibuk dengan tugas sebagai lecturer. Tapi business tetap kencang . buat busines untuk future kita .
Masa closing day pun bukan main rancak restok barang !  Student & lecturer berebut beli mineral cofee, sabun Marine essence, Premium Beautiful dengan beliau . 
good Job dear!!! memang tak susah sebab demand sentiasa ada.


Siapa lagi nak jadi macam kami ? Jom Gandakan Income kita! This is the best time untuk kita gandakan income kita . 
Yang dari Indonesia ,Singapore & Brunei sangat2 mengalukan untuk menjadi business partner elya disini. 
Bonus bulanan yang disediakan oleh Sahajidah Hai-O sangat2 lumayan! and anda berpeluang bercuti secara percuma ke OSAKA ,Jepun!!! 

Yang dari Malaysia pun tak dilupakan juga.
Elya mencari agent/ business partner yang ingin follow elya ke Osaka ni. Cepattttt . Modal nak berniaga pun sangat rendah ,serendah RM1000 sahaja. Sapa cepat dia dapat follow, kalau lambat tinggal! :))


whatsapp elya ya 019-6343027



No comments: