14 September 2015

PAKAI PREMIUM BEAUTFUL RASA MACAM SESAK NAFAS.........

Elya pernah dengar segelintir orang  kata pakai Premium Beautiful corset ni rasa macam sesak nafas....
which is WRONG sayang2 sekalian...
Pakai corset Premium Beautiful besttttt sgt! tak sesak nafas langsungg. lelemak tak bersepah and tak berlari-lari ,hahah. 
To tell the truth, Premium Beautiful (PB) mmg body shaper yang terbaik & termurah kalau nak dibandingkan dgn jenama yang lain.

Ramai customer elya yg bg feedback yg sama jugak pada elya, once derang pakai SiZE yang Betol, which is size diorang sendiri, badan rasa sedap & nampak kemas.

As a Premium Beautiful Expert , mmg elya dipertanggungjawabkan untuk berikan service yang terbak pada client, such as bagi size yang betol pada client , monitor cara pemakaian premium beautiful etc. 


gamba ni masa bulan June 2015 ,semasa PB wonders day. 
Time ni badan babam kan?hahaha.
maklumla pakai PB tak konsisten heheh.


ni gamba hujung bulan august 2015 .
Elya mmg susah sikit nak turun berat badan, tapi berat senang naik.
Elya konsisten pakai PB + Set Kurus Bajet ,alhamdulillah badan rasa ringan and dah had lost few inches . Yeay! bila kita dah rasa sendiri, tu yang nak share dgn kawan2 yang lain.


Yang best nya lagi, Packaging PB sekarang dah cantik tau!! serius mmg cantikkk. mmg tak rugi beli. harga still bawah RM3000 , dapat rebate lagi, masuk teruss dalam account uolssss.


Nahhh! cantik kan ? nampak kerlessss





JOM pakai PB, harga tengah murah . Beli PB dapat rebate + Bonus + Dapat body shape yg menawan!
yang dah beranak pinak for sure body pun dah mengembangkan. Cuba hadiahkan untuk diri sendiri corset ni, pelaburan seumur hidup . 
cantik untuk suami apa salahnya. 
Yang belum kahwin pula, cantik untuk diri sendiri lah kan.


pm elya ok 019-6343027, untuk dapat kan harga PB Meletop Kebabom !!
Calling for kekakak & adik2 area bandar sri permaisuri,cheras, KLCC, Jalan Sultan Ismal, Ampang, Subang, Cyberjaya, Putrajaya , Shah Alam.


p/s suka tgk body che ta! slimm. 

No comments: