18 September 2015

SPONSORED TRIP TO VIETNAM

Hoyeahh hoyeahhh . Pergi bercuti sambil shopping ialah terapi yang paling best ! Kannn? Hehehe. 

GLAMpreneurs baru je balik dari Ho Chi Minh , free trip uolssss .Flight ticket, hotel , meals , transportation semua ditanggung beres . Tak perlu pening2 nk fikirkan yg bajet punya ke atau yang mahal . Sahajidah Hai-O (SHOM) bg 4-5 stars trip. Bangga hakakk buat business dgn SHOM . 😊😊

Meh layann dulu gamba2 ye . Buat businees bersungguh-sungguh , company SHOM confirm reward kita dgn FREE TRIP. Next is OSAKA, sapa nak jd travel buddy elya? 

Ehh jom layan pic dulu lah haha.

 






So amacam?
Best kan dapat sponsored Trip.
Lain feeling nya kalau pergi sendirian berhad dengan pergi dengan GLAMpreneur..
Kalau pergi sendiri, banyak benda kiter kene fikir, kalau boleh nak duduk hotel bajet je.
Kalau pergi dgn GLAMpreneur..fuhhhhhh...shopping and enjoy tak ingattt punye laaa..
sebab GLAMpreneur work hard, play hard!

i love my partime business dgn sahajidah Hai-O (SHOM).
Company SHOM sgt stabil, ekonomi tgh tak menentu ni pun. Saham SHOM di BSKL masih di papan utama , hebat tak? 

Thats why company  tak teragak  untuk bg incentive dlm betol FREE TRIP and bonus besar pada usahawan-usahawan. 


So anyone nak follow elya ke OSAKA?
Elya akan explain pada uolsss . Whatsapp je ok 019-6343027 

No comments: