20 October 2015

BONUS EXTRA DI PERTENGAHAN BULAN

Hi bloggersss!!!!
how are you?
sihat?
Macam mana weekend korang? 

korang dah baca entry elya yg ini ? [klik ]
my silent readers asked me..
ok tak income jd usahawan korset ni.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah
every month dapat 4 figures income..

Setiap kali dapat bonus muka business partners elya
 tersenyum lebar..
Mana taknya , apa yg dierang dapat tu merupakan hasil usaha mereka berniaga bulan sebelumnya . 

Elya and team bukan sahaja jadi usahawan korset , ada lagi products lain seperti mineral coffee, marine essence, pelapik tilam BVSM, bio seleza etc. 
Tapi korset ni sebagai main product .
Selagi ada wanita , korset memang ada pasaran tersendiri :). 

Bonus Business ni pula masuk pertengahan bulan. 
Time gaji kita semua dah habiss..hehehe
FYI, buat business ni,You tak payah sentuh duit gaji you punn..best!!

Elya nak nak bgi tahu ni, 
kalau nak harapkan duit gaji semata2...
tak cukop babe.serius tak cukop...
Nak nak semua benda naik ni. Tol yg tak semena mena naik mencanak-canak .
Now you boleh la harapkan duit simpanan yg ada...
or mintak duit dr husband..

Ok nak sambung,
Buat business ni mula-mula semua orang akan buat 
 partime je .Macam elya buat sekarang ni.
Just guna blog, facebook, and instagram.
Senang sangat.
Semuanya dihujung jari anda.
Kalau tak tahu, takpe, elya akan ajar kan. 
Sebab business ni buat secara teamwork.
Bukan semua orang dilahirkan terus pandai berniaga.,
apa sahaja kita lakukan pasati ada proses pembelajaran 

Tiada alasan lagi nak cakap Busy or tiada masa nak 
buat side income.
Elya rasa bersyukur sangat dijodohkan dgn 
company SHOM  (sahajidah Hai-O ).
Alhamdulillah dah lebih 2 tahun elya buat business online Premium Beautiful secara partime under GLAM
Mentor and Support Group yang sangat2 membantu rakan kongsi..
Apa yang rakan kongsi perlu buat, 
follow and duplicate je ape yg leader buat.

Ketepikan alasan Takot, Tunggu dan Tengok
kejayaan2 orang lain.
Orang lain makin berjaya,
Tapi anda makin dibebani hutang2 dan hidup dlm 
keadaan  yang sama.

Dare to change and dare to dream.
Dengan kekuatan kedua-dua ni,
InsyaAllah anda akan dapat mencapai impian anda.

macam mana nak dptkan starting 
4 figures income?
Dapat kali Free Trip dlm setahun?( now tgh open for trip OSAKA)
More incomes?
bila income lebih at least kita dapat bantu orang2 
terdekat dengan kita.
kita dapat bantu orang yang  susah .


Semua ni tak mustahil untuk anda miliki dari sekarang..

Tak payah tunggu lama2...

Bezanya business ni dengan business lain ialah,
kami ada support team yg kuat, products yg sgt well known and bonus besar! 

nak tak Bonuss RM5000 bulan depan ? 
Jom set appoinment dgn elya.
Ni bukan skim cepat kaya ye, bukan money games ..
ni betol2 berniaga...

Kalau tak dengar tak tahu cara-caranya kan?
Jangan takot nak jumpa.
Kitaorang professional, 
just nak share the business opportunity 

019-6343027


elyaelmo@gmail.com

No comments: