05 October 2015

GLAM BUSINESS FAQ

Bulan baru , semangat pun baru lagi. yeahhhh! recharge ! recharge!recharge!
Best topic minggu ni . Everytime class mesti topic baru . ada yg pernah repeat . yang mana repeat tu kita refresh balik , bertambah mantap ilmu didada .hehe.

seperti biasa minggu ni ramai rakan2 kongsi datang. Maklumlah ilmu best minggu ni and ada celebration CDM baru . yeaaaay.

korang jom layan pic...~











congrats CDM ain & DDM syikin .



masih bekerja sebagai engineer. 
3 tahun sacrifice masa , tenaga untuk mencapai impiam .
Now income 3 tahun berbisnes sama dengan gaji engineer 10 tahun bekerja .
(cuba congak )

with my beautiful ladies.semua ni bini orang tauu!haha.
We are PREMIUM BEAUTIFUL EXPERTS .
Alhamdulillah mereka masih setia bersama Premium Beautiful .
Setiap hari sales kencang !



Lepas class, restok barang di counter . Alhamdulillah business semakin hari semakin dimurahkan rezeki. Terima kasih Allah.


ada yg cakap dah slim sikit.hahha.org cakap .
Alhamdulillah bila konsisten pakai PB ni . 
lebih rasa konfiden . nak bergaya pun rasa besttt.




Lets join my beautiful journey as a GLAMpreneur . pm me 019-6343027





2 comments:

aTieYusof Family said...

Good luck sis..moga terus maju jaya :)

Elya Roza said...

tq sis :)
sama2 kiter berjaya ye