23 October 2015

MY REVIEW ON PREMIUM BEAUTIFUL

Rasanya jarang elya bagi review sendiri tentang Premium Beautiful Corset kan? hehe

Siapa yang biasa baca blog elya, knows it  . 
Dulu I was introduced to Premium Beautiful by a friend. 
Time tu memang tahu sangat tentang Premium Beautiful Corset ni ,sebab mak elya memang pakai , ada 2 set uolsss.*ko hado* haha. Anak dia 1 set pun nanHado ! Mak I sangat menjaga badan dan kesihatan tau! marah betol dia kalau I tetiba nampak kembang hahaha.

So what made me BUY Premium Beautiful???


  • Elya dulu ada masalah bila period ada rasa senggugut & sakit belakang , Memang selalu rasa tak selesa perut ni.
  • A must have item dalam handbag ialah minyak angin or ubat tahan sakit tu, dulu kaler Pink tak silap ataupun sampai rumah tidooo.


So, after my friend told me that Premium Beautiful ini boleh bantu dengan masalah kesihatan yang Elya ada. That got me really interested! 

Dipendekkan cerita , bila pakai Premium Beautiful masa period ,surprisingly memang tak rasa senggugut dah(ikut pada biological body seseorang jugak ye) . Seriously! Tpi rasa badan letih masa period tu perkara biasalah kan. 
Then ,you will see an instant difference! Yang paling best bila pakai body kita automatically jadi tegak ,kurang sakit badan ,bandan pun jadi ramping , lelemak tak bersepah sepah. Memang best laaa..rasa ada benda grip . Bila pakai angin senang nak keluar .Badan ni banyak angin . ehhehe.


So you see, Premium Beautiful is MORE about kesihatan. As i mentioned  common side effect is losing weight/inches and a lot of testimonials dari GLAM sendiri pun ada ,tak lain tak bukan PBwonders .

BUT, can you think about it for a second. 
Camane NAK TUNJUK :
  • testimonial period tak teratur?
  • testimonial masalah gastrik?
  • testimonial masalah pening?
  •  testimonial masalah backpain?
  • testimonial asma?



Naturally, paling senang kita nak tunjuk bukti is perbezaan BEFORE & AFTER. And memang betul pun. masalah kesihatan diatas tu ,hanya empunya badan yang dapat rasakan perubahan selepas pakai Premium Beautiful Corset. Gamba agak suka untuk diTunjuk.

So Elya tak nak lah layan negative orang suka nak kondem je tu.

pada Elya, everybody has their own opinions and can make their own decisions. kalau You rasa in doubt ,why not just try it and find out more first for yourself . memang berbaloi. Tahan seumur hidup .

So, kalau berminat nak contact Elya please call or email at:-
019-6343027 Elya  /elyaelmo@gmail.com



Happy working korang

No comments: