14 October 2015

KE SUNWAY PYRAMID KITA

Ni entry throwback ..
Last weekend bawak my nephew pergi appointment sekali .saja nak bawak dia jalan-jalan .
before tu bawak pergi main bowling dekat Sunway Pyramid (Sunway Mega Lanes ) . Nak sangat dia try main bowling . haha. Bagus budak ni bercita-cita tinggi nak jadi pemain bowling negara kot ?eh! hahah.

So , elya call Sunway Mega Lanes dulu . Nak make sure ada tempat untuk kids main bowling . 
Ok ngam , bumper lane bukak sampai pukol 12.30 pm je . Apa lagi bergegas lah elya and husband pagi-pagi terus berdesup ke Sunway Pyramid . Fyi, kalau nak gi pyramid , mesti nak gerak pagi2. sebab parking mmg payah sangat nak cari wehhh. Itu pun kiterang sampai pukol 11 pagi, nak cati parking bapak azab !haha. Nasib baik lah lepas beberapa kali pusingan akhirnya dapat jugak. 




Ok dah sampai Sunway Mega Lanes . Ambik gamba dulu buat kenangan . At least bila dah besar nanti denden baca blog ni , dia ada memory dengan aunty dia. haha . 
Rate untuk kids RM3.50 untuk satu game . (rasanya ni rate untuk pagi ) 


Ok posing dulu dengan bowling . Time ni dia duk bebel .
Kenapa kasut dia ni besar sangat . 
Ya ampun ni yang paling kecik denden. size 1 for kids . 
 kene custome made nampak nya .hahah.
Bila pilih bola pulak ada size 6 for kids. yang ni elya tak pasti , untuk kids mmg size 6 tu paling ringan ke ?huhuhu. ada sesiapa tahu tak? first time bwk budak2 main bowling .

Since bola bowling tu agak berat sikit untuk dia , 1 game tu cukop memenatkan untuk budak ni.haha. 
takpe, maybe next time dah besar sikit kite main lagi ya.


Ok dah setel , terlalu depan Sangkaya . haha. wajib beli ! sedapp sangat . taruk nestum & conflakes lebih , perghhh sedapp sangat . 



Then teman auntie dia gi Paradigm mall untuk jumpa client . 



boleh pulak dia mintak ambik kan gamba dengan si hijo ni.
hahaha

Insya Allah nnt bawak denden gi jalan2 lagi ok!






4 comments:

Puan Kutu said...

Comelnya denden..rambut tu mahai..untunglah kecik2 dah merasa men boling..anty nj smp tua tak pernah main bowling kt mall..sedih tak..selalu masa kecik main bowling kt padang je.hahaha

hainom OKje said...

Alahaiiii cutenya sikecik berambut keting tu....
Lama dah tak pergi Sunway Pyramid....
Lama jugak tak main bowling. Sekali setahun pun tak tentu ER hihi....
Selalu tgk Sangkaya kat IOI Putrajaya, tp tak pernah try . Nampak mcm sedap jer tu ER....kecur mak pepagi ni hihi

aTieYusof Family said...

seronok bila jalan2 dgn anak buah ni..dah boleh dibuat kawan kan sis...hihi..comel je dia... lama tak jejak kaki ke Sunway Piramid ni...huhu

ct cheery said...

Alahai cutenya denden.betoi kalo g subway kena awal.susah cari parking