18 October 2015

TIPS KURUS : MINUM MINERAL COFFEE

Hi  korang!
Bukan elya yang pandai-pandai cakap tau...Ni keratan majalah yang tulis ni..huhuh .
pada yang tak berapa nak suka minum kopi tu. Boleh cuba minum Mineral Coffee.
I can bet you, memang lain dari kopi biasa, Percaya lah!.



Sebab tu kami letak kan Mineral Coffee sebagai satu minuman wajib untuk anda yang ingin Kurus secara sihat . Memang bestt .Tolonglah percaya elya , Elya bukan cakap sesaja sebab nak lakukan product. hahaha. 
ni betol2 nak tolong kakak2 or adik2 yang nak kuruskan badan.
Tapi janganlah kau expect baru minum hari ni, esok timbang terus hilang 2kg kan ,hahahha,





yang dah berkahwin jgn lupa bancuhkan kopi ni untuk suami juga. 
Kebanyakan suami suka dengan Mineral Coffee ni sebab derang rasa ada energy lebih .




Oh ye, kalau kekakak rajin bersenam .boleh laa bersenam jugak. :)

jom detox dgn Mineral Coffee.
elya boleh bg Harga terbaikkkkkkkkkkkkkk 
019-6343027

2 comments:

Puan Kutu said...

Apa benda pun kena senam n jaga makan gak kan..klu taj memang tak kurus la.hehehe

Athirah Diyana said...

jaga pemakanan, bersenam. tu paling penting :)